G
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
U mnie za pierwszym razem kazali brać proga od czwartku a transfer w niedzielę 5 dniowego zarodka@kate_p7 bo Ty tu znawca jesteś, powiedz mi jak Ty uważasz z tym progesteronem
, przed przyjęciem blastki trzeba brać pelne 5 dni i 6 dnia jest transfer czy 4 dni się bierze proga, a piątego jest transfer? Nurtuje mnie to bardzo.

Za drugim razem progesteron od poniedziałku a transfer w piątek.
Oczywiście oba transfery nie udane.
Wiem, że w niektórych klinikach dzień włączenia proga jest liczony jako dzień 0 a w innych jako 1
mala_Mi 80
A może te zajady nie od ananasaMi sie takie ala zajady zrobiły bo z mężem wcinalam w nocyrano mordy czerwone i nie wiedzieliśmy o co chodzi ..

G
gość2502
Gość
Załączniki
Tagitagi
Justi92
Cześć moje piękne dziewczęta 

teskniłyście? Długo mnie nie było ale przychodzę z nowinami 04.06 monitoring u Przybycienia przed transferem zobaczymy jak endometrium
chlałam wino cały miesiąc
i zagryzała avokado
może się uda że będzie grube
@fredka84 @Gonia0605 jak się czujecie przed? Którego transfer?

mala_Mi 80
G
gość2502
Gość
Ja to jeszcze rozumiem ale mój mąż? Od czego ja sie zapytowuje?No co, takie pierwsze skojarzenie![]()

reklama
Gonia0605
Ananas powinien być w temperaturze pokojowej... Wyjęty z lodówki ma takie właściwości.. Też się kiedyś tak najadłam... Do dzisiaj mam traumęMi sie takie ala zajady zrobiły bo z mężem wcinalam w nocyrano mordy czerwone i nie wiedzieliśmy o co chodzi ..

Podziel się: