Niedługo mama
Fanka BB :)
Nigdy tego nie robiłam, z żadną z dziewczynek
OkJa też jeszcze ani razu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy tego nie robiłam, z żadną z dziewczynek
OkJa też jeszcze ani razu
Solą nie a wodą morską codziennie nawilżam przy dwójce dzieci też tak robiłam tak mi zawsze kazała robić pediatra.A zakrapiacie jeszcze swoim dzieciom nos solą fizjologiczną tak profilaktycznie?
kropelek nie stosuję ale dzisiaj już podałam czopek. Od tygodnia nic i taki płacz dzisiaj był. Ewidentnie jej ulżyłoTo ja takie samo mam zdanie na temat szczepień covid i na razie nie zamierzam się szczepić.
Moja powoli też zaczyna się ślinić i to mi się tak podoba, nie wiem czemu ale to takie słodkie![]()
A stosujesz jakieś kropelki na brzuszek? Espumisan albo coś?
Ja myślałam ostatnio, że okres dostałam, ale trwało to dwa dni...
Solą nie a wodą morską codziennie nawilżam przy dwójce dzieci też tak robiłam tak mi zawsze kazała robić pediatra.
A Ty od samego początku karmiłaś butelką? Ja mieszanie do 2 miesiaca to może trochę się przesuniePo 10 tygodniach od porodu. Też karmie mm.
Ja do końca pierwszego miesiąca karmiłam mieszanie wiec krócej. Wiesz to każdy inaczej dostaje ten okres po porodzie myślę, że nie ma się tym co stresowaćA Ty od samego początku karmiłaś butelką? Ja mieszanie do 2 miesiaca to może trochę się przesunie
Ja karmiłam naturalnie 3 tyg., po 8 pierwszy okres i teraz normalnie po 28 dniach kolejny więc wszystko do normy juz wróciło, włącznie z owulacjąA Ty od samego początku karmiłaś butelką? Ja mieszanie do 2 miesiaca to może trochę się przesunie
Podziwiam mamy KPI, jesteście mega!Nie ma reguły, ja odciągam mleko już 2,5 miesiąca a okresu dostałam 8 tygodni po porodzie![]()
Na szczęście moja laktacja jest dla mnie łaskawa, jestem teraz na 4 sesjach i mam około 1,5L mleka dziennie, ale nie wiem czy dałabym radę więcejPodziwiam mamy KPI, jesteście mega!