Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie jednorazowo taki gęsty glutek, jak czop śluzowy to występuje albo dzień przed, albo w dniu owulacji :O A z duphastonem nie wiem co to może znaczyć...Hej dziewczyny23.05 wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu na wywołanie @ . Do dzisiaj nie przyszła , od wczoraj zauważyłam u siebie przeźroczysty śluz taki gesty jak gluty . Czy któraś tak miała ?
HejHej dziewczyny23.05 wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu na wywołanie @ . Do dzisiaj nie przyszła , od wczoraj zauważyłam u siebie przeźroczysty śluz taki gesty jak gluty . Czy któraś tak miała ?
Haha. Owulacyjna siostraJa tez owu 19
Tak 1dpo to czwartekja to samo! Termin @ na srode
![]()
Najważniejsze, że pomogło na plamienia.@Anasta07 @Colorful92 ja miałam przepisany dupek na wywołanie @ bo parę dni po owu dostałam plamień które trwały 8 dni , dopiero po tych tabletkach powoli przestałam plamić ale długo się z tym męczyłam . Niby 5 dni po odstawieniu miałam dostać @ ale nic się nie zapowiada :/
to myślę, że spokojnie możesz poczekać.@Colorful92 gdyby liczyć od pierwszego dnia plamienia to 24 dc ,aczkolwiek w 8 czy 9 dniu tych plamień byłam w szpitalu i tamtejsza Pani doktor mówiła że to nie @ więc sama nie wiem jak mam to już liczyć :/