• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie miałam pisać o podwójnej stymulacji, może na nieco niższych dawkach leków?
ja miałam podwójną stymulację.... obie samym menopurem : pierwsza 2x300jm, 5x225j i gonapeptyl Daily 2amp. I z tego 3 komórki, zadnej blastki doszły do stadium moruli tylko, z drugiej 2x300jm, 6x225j i gonapeptyl 2amp. - 1 komórka i 1 zarodek.... Na mnie np. Podwójna przy amh 1.03 teraz A 1.24 w listopadzie nie zadziałała...😔 w środę konsylium sie zbiera w naszej sprawie...

reklama
1,05 było w styczniu. Więc szału nie ma. Do tej pory myslalam, że tragedii nie ma, ale ostatnie dwie stymulację pokazują raczej że się kończę
nie ma co sie poddawać. Ja też jestem po dwóch stymulacjach z niskim amh... A jeszcze do badania zarodków musimy nabierać to już w ogóle ciężko. Ale dobry maz zdecydował wiec walczyć trzeba. Trzymam mocno kciuki!!!😘😘😘 ze ta trzecia będzie ta najlepsza!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry