Kinga_89
Fanka BB :)
To może po prostu się duzo udzielasz i Cię kojarzęNiee, jeszcze nigdy nie byłam w ciąży
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To może po prostu się duzo udzielasz i Cię kojarzęNiee, jeszcze nigdy nie byłam w ciąży
Z tego co pamiętam to mi się wydłużył chyba o tydzieńDodam, że dupaston skończyłam brać w piątek (5 dni temu). Czy któraś z Was też po nim tyle czekała na @??
GratulacjeKochane z dzisiaj, dzień po terminie @
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Witam sie z Wami dziewczynydzis planowo @ , jeszcze nie przyszla. Od kilku dni bol podbrzusza i ten sluz
Jak dzis nie przyjdzie to jutro testuje![]()
A ile czasu po owulacji bada się progestron? Ja dwa dni po owulacji mialam 5 to do owulacji doszło czy nie?
bardzo Ci dziękuję!Dodatkowo Pani poinformowała mnie, że jeżeli mąż udostępni adres mailowy to wyniki będę droga elektroniczną dostępne
Trzymam kciuki za piękne kreseczkiWitam sie z Wami dziewczynydzis planowo @ , jeszcze nie przyszla. Od kilku dni bol podbrzusza i ten sluz
PowodzeniaWitam sie z Wami dziewczynydzis planowo @ , jeszcze nie przyszla. Od kilku dni bol podbrzusza i ten sluz