reklama
Evelyn1919
Fanka BB :)
Leki do stymulacji dobiera się na podstawie poziomu AMHBoje się hiperki przy ivf. Naprawdę. Amh mam na poziomie 4. Ciekawe jak to będzie. Juz kompletuje dokumenty
eij
Kochana nic się nie bój, ja mam amh prawie 7Boje się hiperki przy ivf. Naprawdę. Amh mam na poziomie 4. Ciekawe jak to będzie. Juz kompletuje dokumenty

eij
ja też zabieram się za papiery, w poniedziałek wizytaBoje się hiperki przy ivf. Naprawdę. Amh mam na poziomie 4. Ciekawe jak to będzie. Juz kompletuje dokumenty

Boje się hiperki przy ivf. Naprawdę. Amh mam na poziomie 4. Ciekawe jak to będzie. Juz kompletuje dokumenty
A dlaczego się boisz i jakie macie dokumenty do zebrania ? Podejrzewam, że też mnie to będzie czekać.
Ostatnia edycja:
Madziarka82
Byliśmy dzisiaj w klinice i niestety ten mój spadek amh o 50% nie jest błędem labolatorium
także dzisiaj zaczęła się nasza „przygoda” z inv... dziś pierwsze pogłębione badania z krwi, mam dokupić leki na obniżenie homocysteiny i pic dużo zielonych koktajli, żeby dostarczyć jeszcze więcej kwasu foliowego. Mąż ma dalej brac suplementy i do czasu zebrania wszystkich wyników staramybsie poprawić jakość naszych materiałów genetycznych o zobaczymy co będzie po drodze.

eij
A lekarz mówił z czego taki spadek może wynikać?Byliśmy dzisiaj w klinice i niestety ten mój spadek amh o 50% nie jest błędem labolatoriumtakże dzisiaj zaczęła się nasza „przygoda” z inv... dziś pierwsze pogłębione badania z krwi, mam dokupić leki na obniżenie homocysteiny i pic dużo zielonych koktajli, żeby dostarczyć jeszcze więcej kwasu foliowego. Mąż ma dalej brac suplementy i do czasu zebrania wszystkich wyników staramybsie poprawić jakość naszych materiałów genetycznych o zobaczymy co będzie po drodze.
Madziarka82
wiek... ja mam niestety 39 latA lekarz mówił z czego taki spadek może wynikać?

eij
Aha. Ale to nic kochana, ważne że działacie, jeszcze nic straconego, napewno się udawiek... ja mam niestety 39 lat![]()

reklama
wiek... ja mam niestety 39 lat![]()
Nie załamuj się i nie poddawaj. Najważniejsze, że walczycie, a na pewno się uda i kiedyś ten czas pozostanie tylko wspomnieniem. Tego Wam życzę.

Podziel się: