Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przestań, nie jesteś !!We wtorek lub środę , wariuje już ale odzyskałam trochę nadziei ,wiem że jestem męcząca ale sama z tymi myślami dostaje joba ;D
Ryzyko wystąpienia zespołu Downa rośnie, jeśli wartość wolnej podjednostki hCG jest większa niż 2,52 MoM, a wartość PAPP-A jest poniżej 0,5 MoM.Dziewczyny ale sama wolna beta hcg 2,284 czy do 2,5 nie jest norma? To drugie jest słabo bo odpowiada 0,462
Trzymam kciuki! Dużo dziewczyn miało gorsze wyniki i rodziły zdrowe dzieciOkej czyli pewnie to białko pappa i trochę podwyższona nt 2.6 dla 64 clr mam wizyte w szpitalu zobaczymy co powiedzą a do wyników sanco jeszcze trochę muszę wytrzymać
Pocieszające jest to, że wszystkie moje koleżanki w naszym wieku miały kiepskie statystyki w papp-a.Cześć u mnie tez statystka nie wyszła dobra mam 33 lata wczoraj robiłam Nifty i to czekanie mnie zabija.
No właśnie wiek zwiększa ryzyko w tym teście i to ryzyko jest gdzieś pewnie na 0,5 % szans bo mnie to 3% szans na trisomie 21 , nie martw się teraz czekamy na test razemPocieszające jest to, że wszystkie moje koleżanki w naszym wieku miały kiepskie statystyki w papp-a.
ja miałam 1:255 ryzyko ZDSANCO wyszło ok
Wiek zawyża bardzo te statystki a jakie masz ryzyko ? Razem czekamy na wynikCześć u mnie tez statystka nie wyszła dobra mam 33 lata wczoraj robiłam Nifty i to czekanie mnie zabija.