reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Przyrosty przy tak niskich wartościach bety tez powinny być wyższe. Kalkulator przyrostu bhcg nie bierze tego pod uwagę dlatego nie zawsze jest pomocny w interpretacji bo niska beta rośnie 100% ale to za mało przy takich poziomach a beta powyżej 2000 przyrastać już będzie wolniej ponizej 66% a to jest prawidłowy przyrost na tym etapie. U mnie pierwsza ciąża była zdrowa mimo dość niskiej bety 80 w 10dpt i niższych przyrostów przy kilku oznaczeniach ale to się stosunkowo rzadko zdarza
No nie taka niska :-) 10dpt 80 to jest ok bo to blastka była i chyba młodziutka 1BB a nie 5BB :-)

reklama
Dziewczyny zaczynam się stresować bo nic nie czuje, wczoraj tylko klucie lekkie i dziś nic... :( odbija mi juz
A co ty chcesz czuć? może już ruchy:-) albo dostać wewnętrzny znak, ze się udało;-) jakiś plusik zrobi się na brzuchu czy oczy bardziej błyszczące..?! Trochę prześmiewczo, ale staram się pokazać jakie to jest absurdalne, żeby doszukiwać się już znaków. Próbuje dogadać się z twoim Kubusiowym rozumkiem :-* wszystkie go mamy po transferze. Jedynie beta prawdę Ci powie :-) zrób betę 3dpt i 6dpt. Ja po nieudanych krio miałam betę 6dpt 7 albo 5, w twoim przypadku powinno być około 30-40.

A co ty chcesz czuć? może już ruchy:-) albo dostać wewnętrzny znak, ze się udało;-) jakiś plusik zrobi się na brzuchu czy oczy bardziej błyszczące..?! Trochę prześmiewczo, ale staram się pokazać jakie to jest absurdalne, żeby doszukiwać się już znaków. Próbuje dogadać się z twoim Kubusiowym rozumkiem :-* wszystkie go mamy po transferze. Jedynie beta prawdę Ci powie :-) zrób betę 3dpt i 6dpt. Ja po nieudanych krio miałam betę 6dpt 7 albo 5, w twoim przypadku powinno być około 30-40.
amen😀

Gorzej niż Kubusiowy rozumek mam, niby dorosła a wewnętrznie gówniak kurde 🤣 ale ja wiedziałam, że tak będzie... Dobra jutro idę zrobić proga bo lekarz kazał to zrobię bete od razu

Gorzej niż Kubusiowy rozumek mam, niby dorosła a wewnętrznie gówniak kurde 🤣 ale ja wiedziałam, że tak będzie... Dobra jutro idę zrobić proga bo lekarz kazał to zrobię bete od razu
Rób rób to będziemy miały co rozkminiac ;-) za kilka dni a tak to wróżenie z herbaty buehehe

reklama
Dziewczyny, jakie jest Wasze zdanie na temat badań genetycznych zarodka po bardzo wczesnych poronieniu? Czy jest sens? Czy badalyscie? Co badania pokazaly?

Do góry