Orchidea33
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka, No słuchajcie, jak narazie bez zmian. Czekamy. Najgorzej ze nie wiadomo ile.@Martaem1983 jak sie czujesz??
To są wyniki z 3dpt czy z 5dpt? Jeżeli 5dpt to podaj z 3dpt tez do porównania. To trochę wróżenie z fusów, ale może da się coś wypatrzeć.Hej Dziewczyny,
To moje 2 podejście do in vitro. Aktualnie 5dpt, w 3 dobie miałam 1 weryfikacje. Wyniki:
Beta: 33,5
Estradiol: 3437
PRG: 149
W dniu transferu miałam podany ovitrelle (połowa dawki) i wiem, że on wpływa na bete oraz prg, co oznacza, że wyniki mogą lecieć w dół. Czy któraś z Was miała podobnie? Czy myślicie, że jest szansa? Ja już tracę wiarę![]()
Oj to się nie spotkamyDziękuję za słowa pocieszenia, no może się kiedyś spotkamy u Żórawia, tylko opisz jak wyglądaszja mam wizytę 14.06
Weeeez, ja już wymyślam że na razie coś za dużo dobrych wiadomości otrzymujęPamietasz moze jak pisalam, ze zycze Ci zeby Cie zycie zaskoczylo? Chyba wlasnie zaczyna sie spelniac.[emoji4][emoji4][emoji4]
Kciukasy!! [emoji110][emoji110] Zabieraj dzieci do domu![emoji110][emoji4]