• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

Miłego dnia :) 💜
Dziś znów zapowiada się piękna pogoda, jakie macie plany na popołudnie? :) ja biorę się za ogród, bo woła o pomstę do nieba, muszę nawieźć trawnik, powycinać choinki, zamontować nowy płot, wyszlifować i pomalować ławki, może jutro pójdę sobie kupić basen na urodziny😍😍

Ja do 20 na dyżurze ..
za to jutro wolne :)

reklama
Hej dziewczyny! Pogoda piękna, więc mam nadzieję, że humorki dopisują 🥰 U mnie ta podwyższona temperatura to był chyba jednorazowy wybryk, bo teraz cały czas niska, a dzisiaj już 15dc. Oczywiście nie mierzę temperatury tak, jak się powinno, więc nie biorę tego za pewny wyznacznik, no ale po prostu obserwuję siebie i wiem, że zawsze w owulację i kilka dni po jestem mega rozgrzana 😅 Mam plan zatestować 20-21 czerwca, jeśli @ nie przyjdzie, bo 24 mam szczepienie, więc w razie niejasnych testów to zdążę jeszcze na spokojnie betę zrobić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry