reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć dziewczyny, wpadłam, żeby się przywitać, bo podczytuję Was od samego początku, ale ze względu na pracę pewnie nie będę się często udzielać 😉
U mnie dzisiaj 7+4, pierwsza ciąża, pierwsza wizyta u ginekologa 6+3, był zarodek, było serduszko.
Mam nadzieję, że będzie przebiegać bezproblemowo. Wam także tego życzę!
Cześć! Spokojnej ciąży :) Witamy na pokładzie :)

reklama
Cześć, wczoraj byłam na występach u dzieci w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty. Potem padłam o 20.30 🤣
Co chwilę schizuję, czy nie mam jakiś plamień i się doszukuję na papierze czy to bezbarwne, czy żółte a może brązowe.... Masakra jak panikuję 😢
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i miłego dnia 🍓
Ja jak tylko poczuje, ze mam mokrzej to tez zaraz lecę i sprawdzam co to za wydzielina, na szczęście nie miałam żadnych plamienie i zakładam, może głupio, ale ze już nic się nie zdarzy, nie mniej jak za mokro to sprawdzam co to :p

Ja jak tylko poczuje, ze mam mokrzej to tez zaraz lecę i sprawdzam co to za wydzielina, na szczęście nie miałam żadnych plamienie i zakładam, może głupio, ale ze już nic się nie zdarzy, nie mniej jak za mokro to sprawdzam co to :p
Jezu, mam identycznie 🙈 a ze teraz jest ciepło to częściej wpadają te fałszywe alarmy haha

Dokładnie to samo. Ostatnio w parku nawet się zastanawiałam czy nie iść w krzaki i nie zerknąć 😅😅

Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z was odczuwa od czasu do czasu takie kłucie przy pępku ?
Mnie kłuje z prawej strony od razu przy pępku i już się zastanawiam czy to normalne .

reklama
Ja mam tak samo [emoji3] Chodzę co jakiś czas do łazienki i sprawdzam, czy chociaż nie ma żadnego plamienia. Ale jak na razie też na szczęście nic takiego nie było i mam nadzieję, że już się nie pojawi.
Chyba już taka nasza kobieca natura, że się ciągle martwimy, ale lepiej częściej sprawdzić dla własnego spokoju :)

Do góry