reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My dolaczamy sie do wszystkiego co zostalo juz wymienione (pomijajac rzeczy z chrztu-bo go jeszcze nie bylo i testu:) teraz troszke zaluje ze nie zostawilam), pampery to mam wszystkie nr, zeby widzial jak mu dupsko roslo:-D hmmm, czy cos jeszcze..? chyba to wszystko, jak mi sie przypomni to dopisze;-)

reklama
Ja mam pierwsze obcięte włoski,dwa razy już obrysowałam rączkę i stópkę i prowadzę ważne wydarzenia,miałam pampersy,ale nie długo,podstawą są u nas zdjęcia-multum zdjęć!!!!:-D:-D. Słyszałam też że nie które mamy prowadzą pamiętnik co dziecko robiło w danym dniu,moja szwagierka to robi od czasu jak się dowiedziała że jest w ciąży.

jam odlew stópki ale reki już nie dało się tak łatwo:-D:-Dw zdjęciach toniemy po prostu ale najcenniejsze są te z sali operacyjnej - szymek zaraz po wyjęciu z brzuszka, ja na stole, pierwsza kąpile pod kranem i w inkubatorku:tak::-D łezka mi się zakręciła...

My dolaczamy sie do wszystkiego co zostalo juz wymienione (pomijajac rzeczy z chrztu-bo go jeszcze nie bylo i testu:) teraz troszke zaluje ze nie zostawilam), pampery to mam wszystkie nr, zeby widzial jak mu dupsko roslo:-D hmmm, czy cos jeszcze..? chyba to wszystko, jak mi sie przypomni to dopisze;-)
z tymi nr. pampersów to świetny:tak: pomysł szkoda że wcześniej nie pomyslałam:-( Ja swój test też wyrzuciłam a dziś zastanawiam sie dlaczego to zrobiłam i co mną kierowało?przecież to początek całej tej przygody:-D

Wczoraj udalo mi sie obrysowac jedna raczke i kawalek drugiej:-) ale latwo nie bylo:-D chyba musze sprobowac jak Vici bedzie spal.

reklama
A ja zapytam inaczej: Czym lubią się bawić Wasze Pociechy?

Dawidek najbardziej szaleje za pilotami od telewizora, chusteczkami nawilżonymi, pusta plastikowa butla po napoju jest dla niego niezwykle interesująca. :-)
Ostatnio babcia pytała się czy jakąś zabawkę kupić małemu i powiem Wam szczerze że zaczęłam się zastanawiać jaką.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry