G
gość2502
Gość
Ja miałam krio w 16dc ale jeszcze nie wiem czy się udało czy nie, nie rozkladaj wszystkiego na czynniki pierwsze bo sie zamęczyszHej dziewczyny długo mnie tu nie było zrobiłam sobie trochę wakacje od pracy i myślenia
Pierwszy transfer swiezy miałam w kwietniu, niestety nieudany, myślałam że to wina progesteronu (brałam 3 razy dziennie 500 od punkcji) gdy się nie udało zrobiłam badanie okazało się że 3 dni po odstawieniu utrogestanu miałam 1.3, 9 dnia cyklu <0.7 a tydzień po owulacji miałam już 47.1
Potem mialam cykl przerwy i od dnia 11 tego cyklu miałam testować, nie spodziewałam się ale test owulacyjny już w dniu 11 i przed południem i wieczorem pokazał wyskok LH w związku z tym wczoraj dzien 16 cyklu miałam usg a na dziś mam zaplanowany transfer ale czytam teraz ze zazwyczaj okno implantacyjne jest pomiędzy 19-22 dniem cyklu przy 28 dniowym cyklu
Wczoraj na usg endometrium 8.5cm i pęcherzyk był ale nie wiem jak duży, nie zapytałam lekarz był strasznie opryskliwy i w pośpiechupowiedzcie proszę czy któraś z Was miała transfer krio już w dnia 17 cyklu? Trochę się boję że to za szybko
i nie trafimy w okno implantacyjne , ale chyba nie wiele mogę teraz już zrobić, transfer o 15:45, zarodki super, 1 i 0