reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Sama się już zakrecilam [emoji16] ale koleżance w sumie i tak niewiele to powie, bo stosunek wychodzi 0,6, wiec na PCOS nie bardzo chce wskazywać, mimo ze AMH dość wysokie.

W każdym razie powinien być zbliżony do 1, wiec coś tam chyba nie gra, ale w drugą stronę[emoji3166] ale tylko lekarz może stwierdzić jak tak na prawdę jest, może jest wszystko w jak najlepszym porządku[emoji4]

Gratuluję!! 😘 😘 i Życzę dużo zdrówka!
O ile dobrze pamiętam, jak pisałaś, to jeden sex + trochę alkoholu i jesteś w ciąży? :D
Takie zalecenia mi się podobają! Ale ekstra!! 😁 Da się.. da!
No tak wlasnie to wyszło... Przed wizytą u ginekologa jeden raz tylko na spontanie, bez żadnego podnoszenia nóg, leżakowania min 15 minut itd 😁 później wizytą u lekarza który powiedział że w tym cyklu to już po ptokach bo owu była, no chyba że było bzykane to może coś z tego będzie 🙄 stwierdziłam że nie ma co się nastawiać bo musiałby stać się cud więc nie odmawiała drinków u znajomych i na grillu. Nawet jakieś winko wpadło mężem 🙈 także te dwie kreski to była dla mnie naprawdę niespodzianka 🥺

Lekarz kazał w poniedziałek powtórzyć betę. Nie wiem co on ma z tymi kontrolami 🤦‍♀️ może po poniedziałkowym wyniki powie mi kiedy mam się umówić na wizytę 🙄🤔

Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki 💪✊ wierzę że wszystkim Nam się uda 🤰🤰🤰będę cichaczem do Was zaglądać 😘

Czyli wiem, że nic w końcu nie wiem [emoji1751][emoji22]

IMG_3704.jpg

Ja pokręciłam u mnie ten stosunek jest za wysoki, u Ciebie jakby zbyt niski, ale nie ma co się podłamywać, bo bez lekarza nic się nie dowiesz może tak ma być [emoji4]

Byłam dzisiaj na kontroli bety... Koło 17 ma być wynik 🥺 dałam dane do logowania mężowi i on sprawdzi bo ja chyba na zawał zejdę 😕 nie czuje się w ogóle ciążowo.. Cycki nie bolą, zapachy nie przeszkadzają, nie jestem zmęczona... Porównuje dużo do pierwszej ciąży a wiem ze nie powinnam tego robić 🙈
Wzięłam dzisiaj pierwszy zastrzyk heparyny, biorę do tego acard, duphaston i encorton. Także mam obstawę, mam nadzieję że nie było to za późno włączone 🙄
Daj znać kochana jaki wynik trzymam kciuki ❤️🥰

reklama
Do góry