Aksamitka28
Fanka BB :)
My planowaliśmy wyjazd ale ceny są kosmiczne i zatrzęsienie ludziOby, tego Ci życzę.![]()
Dziewczyny planujecie jakos swoje urlopy teraz, jakie plany macie ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My planowaliśmy wyjazd ale ceny są kosmiczne i zatrzęsienie ludziOby, tego Ci życzę.![]()
Dziewczyny planujecie jakos swoje urlopy teraz, jakie plany macie ?
Kochana moja pierwsza @ po poronieniu przyszła tydzień spóźniona, natomiast druga idealnie w terminieJa się nie mogę doczekać na pierwszą @ po poronieniuowu była w terminie jakby poronienie było @ ale @ już 3 dzień nie chce przyjść
To nadal masz kilka dni. Zagnieżdżanie zachodzi od 6 do nawet 12 dnia po owulacji. Dopiero po zagnieżdżeniu zaczyna się produkcja beta HCG i tym samym test może być pozytywny. Dlatego nie zaleca się robienia testu przed terminem @, sporadycznie pozytywny test wychodzi dopiero 2-3 dni po terminie @Nawet jeśli owulacja byla 11dni temu?
Ja juz licze, ze z urlopu wroce zapylonaMy planowaliśmy wyjazd ale ceny są kosmiczne i zatrzęsienie ludzichyba poczekam na wrześniowy
![]()
Najważniejsze, że po niej już będę mogła działaćKochana moja pierwsza @ po poronieniu przyszła tydzień spóźniona, natomiast druga idealnie w terminie![]()
Ok to zrob test, tylko ktory dc ?Ja nie robiłam testu, owulacje są potwierdzone przez lekarza
Ja chciałam się zapylać juz w czerwcu ale mogę nie zdążyćJa juz licze, ze z urlopu wroce zapylonato na wrzesień bede przechodzić nudna ciaze
oby !
Trzymam mocno kciukiN
Najważniejsze, że po niej już będę mogła działaćniech się tylko ruszy
bo normalnie za nią tęsknię
![]()
Trzymam mocno kciuki![]()
![]()
Działać trzeba jak leciJa chciałam się zapylać juz w czerwcu ale mogę nie zdążyćto zostanie lipiec i reszta życia
![]()