• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a ja tak siedzę i myślę o tych moich nieudanych transferach. Zostały mi 1 blastka. Przypomnę po pierwszej procedurze miałam 6 zarodkow, podane miałam 2 trzydniowe i mam córeczkę, teraz miałam 3 criotransfery ( 2 blastki i 1 trzydniowiec) i dupa. Dziewczyny co ja mam zbadać? Ogólnie u nas problem z nasieniem, mężowi test Mar wyszedl 100% i po tym nas na in vitro skierowali. Ja mam niedoczynności tarczycy, podkontrola lekarza.

reklama
Cześć dziewczyny Mam pytanie czy któraś z was miała problemy jakiekolwiek po zażywaniu leków przepisanych przez lekarza? Dzisiejszy dzień to był masakra dostałam potwornego bólu macicy i jajników, boli mnie całe podbrzusze tak że ciężko mi rstac czy chodzić 😫 jeszcze tak nigdy nie miałam 😫czy taki ból jest normalny przy tym zestawie lekow( cyclogerst, prolutex, estrofem, accofil, duphaston) zauważyłam że ustępuje mi tylko w momencie kiedy przyjmuje cyclogest.. Miałyście podobne efekty uboczne?

Hej dziewczyny,
U mnie aktualizacja, w sumie siedzę w pracy i popłakuję. Otrzymałam telefon z laboratorium i z 12 zapłodnionych komórek 2 osiągnęły dojrzałość (5 doba) i zostały wysłane na genetyczne, 3 nie zapłodniły się, 7 wykazuje aktywność i będą jeszcze obserwować 6 i 7 dobę, ale wg mnie nie rokuje to dobrze. Przez badania genetyczne obawiam się, że nic mogę nie mieć do transferu. Spodziewałam się dużo lepszego wyniku 😭

Hej dziewczyny,
U mnie aktualizacja, w sumie siedzę w pracy i popłakuję. Otrzymałam telefon z laboratorium i z 12 zapłodnionych komórek 2 osiągnęły dojrzałość (5 doba) i zostały wysłane na genetyczne, 3 nie zapłodniły się, 7 wykazuje aktywność i będą jeszcze obserwować 6 i 7 dobę, ale wg mnie nie rokuje to dobrze. Przez badania genetyczne obawiam się, że nic mogę nie mieć do transferu. Spodziewałam się dużo lepszego wyniku 😭
Jaka procedura była wybierana do zapłodnienia komórek? Icsi czy lepsza?

Nie stresuj się kochana, jeszcze nic nie jest przecież przesądzone.

Hej dziewczyny,
Moim zdaniem nie jest źle, masz już 2 blastki i 7 oczekujących pełnej dojrzałości... nie wiem jaki jest Twój wiek i oczekiwania, ale finalnie możesz mieć dobry wynik jak dołącza jeszcze kolejne blastki, czego Ci życzę 😀

reklama
Moim zdaniem nie jest źle, masz już 2 blastki i 7 oczekujących pełnej dojrzałości... nie wiem jaki jest Twój wiek i oczekiwania, ale finalnie możesz mieć dobry wynik jak dołącza jeszcze kolejne blastki, czego Ci życzę 😀
37 lat, liczyłam na 4 gotowe do transferu, co dawałoby mi poczucie bezpieczeństwa. Ze względu na wiek myślę o jednym dziecku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry