laChance
Fanka BB :)
W 6 dc (5stymulqcji) 1500 estradiol prog 0,5 ; 8 dc estradiol 3800 prób 1.2, 9 dc estradiol 7500 prob 2,4Pamiętasz może jakie miałaś wyniki estradiolu i progesteronu w kolejnych dniach cyklu??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W 6 dc (5stymulqcji) 1500 estradiol prog 0,5 ; 8 dc estradiol 3800 prób 1.2, 9 dc estradiol 7500 prob 2,4Pamiętasz może jakie miałaś wyniki estradiolu i progesteronu w kolejnych dniach cyklu??
Ile pęcherzyków masz?W 6 dc (5stymulqcji) 1500 estradiol prog 0,5 ; 8 dc estradiol 3800 prób 1.2, 9 dc estradiol 7500 prob 2,4
Mam mnóstwo małych po 15 na każdym jajniku. Jutro punkcja mimo ze większość niedojrzałych.Ile pęcherzyków masz?
A robisz IVM?Mam mnóstwo małych po 15 na każdym jajniku. Jutro punkcja mimo ze większość niedojrzałych.
Haha jeszcze nie takie jęki tu będą na forum przeze mnie, to macie jak w banku
Tak bardzo mi przykroDziewczyny,
Już po wszystkim. Nie było przyjemnie bo nie działała na mnie oxytocyna wiec jedna dziewczynka urodziła się normalnie a druga jak już byłam pod narkozą.
Wszystko łącznie trwało od 9 do 16 30.
Lekarz prowadzący był przy mnie cały czas mimo ze zabieg wykonywała inna pani dr. Obyło się bez cesarskiego cięcia na szczęście wiec ok.
Kazali oczywiście skorzystać z pomocy psychologa i psychiatry.
Dużo siły Ci życzę, obys już jutro mogła wrócić do męża. Przytulam mocnoAduś jak bedzie wszystko dobrze to jutro do domku wreszcie.
Jak narazie to chodzę jak kaleka bo nie mam mocy i kręci mi się w głowie i mi niedobrze , ale to kwestia tego żenić nie jadłam jeszcze.
Grunt to dobre nastawienieJeszcze mam nadzieje, ze to pomyłka, gdzieś się zawieruszył wynik. No i wypuszcza mnie do domu. Dobrze wypieram, co?!![]()
Ojej.. To dobrze, że jutro ta punkcja skoro jest tyle niedojrzałych? A jak zniosłaś stymulacje?Mam mnóstwo małych po 15 na każdym jajniku. Jutro punkcja mimo ze większość niedojrzałych.
Jesteś niesamowicie silna w tej sytuacji, ja chyba bym na nic nie miała siły psychicznie, nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić bo co pomyślę to łzy mam w oczachAduś jak bedzie wszystko dobrze to jutro do domku wreszcie.
Jak narazie to chodzę jak kaleka bo nie mam mocy i kręci mi się w głowie i mi niedobrze , ale to kwestia tego żenić nie jadłam jeszcze.