Ja_niagara
Fanka BB :)
Ja słodkich tez nie pije, piw smakowych nie lubię ani alkoholowych ani bezalkoholowych, tylko i wyłącznie zwykłe.
Jednak jak ktoś lubi słodkie, to to napewno nie zaszkodzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja słodkich tez nie pije, piw smakowych nie lubię ani alkoholowych ani bezalkoholowych, tylko i wyłącznie zwykłe.
A to pewnie jeżeli Cię to uspokoi. Ja będę spokojniejsza jak będę po pierwszych prenatalnych do tego czasu co idę do toalety patrzę czy nie ma krwi.Ja też z tych niecierpliwych i idę jak będzie 5+1, chociaż zobaczę czy pęcherzyk jest w macicy i będę spokojniejsza![]()
To niestety też swoją drogą. Też się o to martwię. Ale oprócz tego martwię się i wkręcam różne cp itd... EchA to pewnie jeżeli Cię to uspokoi. Ja będę spokojniejsza jak będę po pierwszych prenatalnych do tego czasu co idę do toalety patrzę czy nie ma krwi.
Ja w pierwszej ciąży poszłam na następny dzień bo zobaczeniu 2 kresek i nic nie zobaczyłam. Teraz sobie obiecałam że będę ćwiczyć cierpliwość i czekam do 7 Tc
Ja miałam to samo i teraz też chcę przeciągnąć. A 4 lata temu na forum w mamach moich też była super Lusia![]()
WrocławMoże kiedyś to napisze że woda z cytrynka jest mniam. Narazie to konieczność
A jak mogę wiedzieć to skąd jesteście ?
Ja z Bielska-Białej![]()
PoznańMoże kiedyś to napisze że woda z cytrynka jest mniam. Narazie to konieczność![]()
A jak mogę wiedzieć to skąd jesteście ?![]()
Ja z Bielska-Białej![]()