reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podjełam walkę, na razie dość udaną. Od lutego -7 kg, wyniki hemoglobiny glikowanej jak u zdrowej osoby:)
malo tego w środę mam przegląd i jeśli wszystko będziie dobrze jadę na transfer. Jestem już umówiona, przygotowania będę robiła u siebie, do Białegostoku jadę tylko na transfer. Oj będzie się działo.
:o:o:o rany boskie motylku !!!! Jednak sie zdecydowalas? Jestes niesamowita ;) uwielbiam takie happy endy. A transfer mrugacza? Oswoilas sie juz z ta mysla ze mozesz byc znowy w ciazy?

:o:o:o rany boskie motylku !!!! Jednak sie zdecydowalas? Jestes niesamowita ;) uwielbiam takie happy endy. A transfer mrugacza? Oswoilas sie juz z ta mysla ze mozesz byc znowy w ciazy?
Wcale, ale to wcale nie wierzę w ciążę, przecież @kate_p7 ciągle twierdzi że 1bb to słaby zarodek😎 jeśli będę w ciąży a jednak biorę to gdzie pod uwagę będę musiała się z tym oswoić. Wyobraź sobie, moja córka jeszcze się podłącza 😂znaczy cyckuje. Jak będzie trzecie dziecko to chyba pobije rekord w długości karmienia piersią no. 7 lat, plus trzy ciąże....hehe.
Napisz jak Natalka, ile waży, czy ogarniasz życie z maluszkiem. Jak podoba ci się macierzyństwo, co cię zaskoczyło pozytywne a może coś negatywnie.

Wcale, ale to wcale nie wierzę w ciążę, przecież @kate_p7 ciągle twierdzi że 1bb to słaby zarodek😎 jeśli będę w ciąży a jednak biorę to gdzie pod uwagę będę musiała się z tym oswoić. Wyobraź sobie, moja córka jeszcze się podłącza 😂znaczy cyckuje. Jak będzie trzecie dziecko to chyba pobije rekord w długości karmienia piersią no. 7 lat, plus trzy ciąże....hehe.
Napisz jak Natalka, ile waży, czy ogarniasz życie z maluszkiem. Jak podoba ci się macierzyństwo, co cię zaskoczyło pozytywne a może coś negatywnie.
Wiesz nabralam takiej duzej sily psychicznej, jestem tez caly czas mocno zdyscyplinowana psychicznie. Nie spie - tylko czuwam ;) Jest przy takim malenstwie co robic 😅 Jestem nareszcie spelniona kobieta. To widac po mnie. Wiem tez ze jesli mi sie w koncu udalo to naprawde dążąc uparcie do celu mozzznnaaaa wszystko ;) Ja to z ciebie nie moge jak by to @fredka84 napisala jestes moja miszczyni. Mysle ze ten zarodek zaskoczy tu nie jedna z nas ;) Ale czad normalnie ;)

reklama
Do góry