Ja się cieszę tylko nie za szybko?Test jakby pozytywnygratulacje!!! Córcia będzie mieć rodzeństwo
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się cieszę tylko nie za szybko?Test jakby pozytywnygratulacje!!! Córcia będzie mieć rodzeństwo
![]()
Ja już po pierwszym miesiącu poszłam do lekarza. Przeczuwałam że coś może być nie tak. Od tego miesiąca tj 3cykl zaczęłam monitoring. Skoro wiesz, że nie masz owulacji to na co czekasz?Dziewczyny, podczytuje was praktycznie codziennie, rzadko się udzielamAle mam takie pytanie: Kiedy zdecydowałyście się na monitoring ? U mnie jest kwestia tego rodzaju, że nie mam owulacji, pęcherzyk mam , ale niestety nie pęka , co skutkuje torbielami krwotocznym
![]()
GratulacjeJa się cieszę tylko nie za szybko?![]()
Tylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak?GratulacjeTeraz to już nie dużo da myślenie czy za szybko czy nie
![]()
![]()
Mogła Ci się przesunąć owulacja i dlatego tak wcześnie wyszedł test. Gdyby nie ciąża to możliwe że po prostu wcześniej dostałabyś okres. Każdy cykl jest inny, tym bardziej jeśli niedawno urodziłaś to jeszcze nie wszystko mogło wrócić do normy i stąd ten cykl mógłby być np krótszy od poprzedniegoTylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak?Ja jestem w szoku dużym. My nie planowaliśmy dzieci więcej
![]()
Tylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] Ja jestem w szoku dużym. My nie planowaliśmy dzieci więcej [emoji19]
Ja również się zapieralam, ze więcej nie.. I oto jestem na staraczkach2021Tylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] Ja jestem w szoku dużym. My nie planowaliśmy dzieci więcej [emoji19]
Na obecną chwilę nie dochodzi to do mnie za żadne skarby. Myślałam że jak już to po roku może dwóch ale nie teraz.Ja również się zapieralam, ze więcej nie.. I oto jestem na staraczkach2021wszystko się ułoży, a z perspektywy czasu zobaczysz, że dobrze, że dziecko ma rodzeństwo
Na obecną chwilę nie dochodzi to do mnie za żadne skarby. Myślałam że jak już to po roku może dwóch ale nie teraz.
Widzisz tu jest duzo wszechwiedzacych I umoralniajacychTylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak?Ja jestem w szoku dużym. My nie planowaliśmy dzieci więcej
![]()