Ja się cieszę tylko nie za szybko?Test jakby pozytywnygratulacje!!! Córcia będzie mieć rodzeństwo
![]()
reklama
patpat95
Fanka BB :)
Ja już po pierwszym miesiącu poszłam do lekarza. Przeczuwałam że coś może być nie tak. Od tego miesiąca tj 3cykl zaczęłam monitoring. Skoro wiesz, że nie masz owulacji to na co czekasz?Dziewczyny, podczytuje was praktycznie codziennie, rzadko się udzielamAle mam takie pytanie: Kiedy zdecydowałyście się na monitoring ? U mnie jest kwestia tego rodzaju, że nie mam owulacji, pęcherzyk mam , ale niestety nie pęka , co skutkuje torbielami krwotocznym
![]()
Kropka29
Moderator
GratulacjeJa się cieszę tylko nie za szybko?![]()
Tylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak?GratulacjeTeraz to już nie dużo da myślenie czy za szybko czy nie
![]()
![]()
Kropka29
Moderator
Mogła Ci się przesunąć owulacja i dlatego tak wcześnie wyszedł test. Gdyby nie ciąża to możliwe że po prostu wcześniej dostałabyś okres. Każdy cykl jest inny, tym bardziej jeśli niedawno urodziłaś to jeszcze nie wszystko mogło wrócić do normy i stąd ten cykl mógłby być np krótszy od poprzedniegoTylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak?Ja jestem w szoku dużym. My nie planowaliśmy dzieci więcej
![]()
Po prostu miałaś wcześniej owulacje [emoji2356]
Czy jak ja miałam cykl 45 dni a w kolejnym pozytywny test wyszedł mi w 29 dc to znaczy, że wyszedł 16 dni przed okresem?
Czy jak ja miałam cykl 45 dni a w kolejnym pozytywny test wyszedł mi w 29 dc to znaczy, że wyszedł 16 dni przed okresem?
Tylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] Ja jestem w szoku dużym. My nie planowaliśmy dzieci więcej [emoji19]
Maggie35
Zaciekawiona BB
Ja również się zapieralam, ze więcej nie.. I oto jestem na staraczkach2021Tylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] Ja jestem w szoku dużym. My nie planowaliśmy dzieci więcej [emoji19]
Na obecną chwilę nie dochodzi to do mnie za żadne skarby. Myślałam że jak już to po roku może dwóch ale nie teraz.Ja również się zapieralam, ze więcej nie.. I oto jestem na staraczkach2021wszystko się ułoży, a z perspektywy czasu zobaczysz, że dobrze, że dziecko ma rodzeństwo
Pamiętaj, że zawsze istnieją inne możliwości i tylko do Ciebie należy decyzja.
Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się tak jak tego chcesz [emoji3590]
Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się tak jak tego chcesz [emoji3590]
Na obecną chwilę nie dochodzi to do mnie za żadne skarby. Myślałam że jak już to po roku może dwóch ale nie teraz.
reklama
Mimi91
Aktywna w BB
Widzisz tu jest duzo wszechwiedzacych I umoralniajacychTylko Wy kochane piszecie ze przed okresem zazwyczaj nie wychodzi test, to dlaczego u mnie tak?Ja jestem w szoku dużym. My nie planowaliśmy dzieci więcej
![]()
Ja testowalam dzis rano (10dpo) wyszla różowa blada kreska
Podziel się: