reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadłam na sekund pięć... Marta, fajnie, że zajrzałaś po takim pracowitym dniu:tak: ja winyli też mam cały karton Piccolo colo, Akademia Pana Kleksa, Natalka, Dyskoteka Pana Jacka:-):-):-) Same kruki normalnie białe, a w zasadzie czarne:-D.

Zmykam do wanny, może jeszcze nam coś z tego wieczoru zostanie:confused::confused: męż mi masaż pleców obiecał;-);-). Jutro jadziem do rodziców moich to nas cały dzionek nie będzie . Dopiero wieczorem zaglądnę jak dobrze pójdzie. To bez szaleństw bardzo proszę:tak:;-) Bodzia, dam znaka jak już będzie wolna wanna to se wskoczysz na aktywna pianę;-):-D:-D. Dobrej nocki kobitki. a jeszcze przepisa postaram się wklepać:happy2:

reklama
NIe wiedziałam,że studiowanie może być takie.....smaczne;-):tak::-D.
Wczoraj miałam zajęcia z sadownictwa i szkółkarstwa i degustowaliśmy 10 odmian jabłuszek,nie znając ich nazwy i musieliśmy wybrać to dla nas idealne i 3 które byśmy kupili:tak::-).Nigdy w tak krótkim czasie nie zjadłam tyle jabłek co wczoraj,aha,wygrało Jonagored:tak:(najsmaczniejsze i najpopularniejsze).

Ligol były wg nas na 2 miejscu:-).A dzisiaj było o ziemniakach i roślinach energetycznych:tak:.Kumpel kupił sobie kawę z automatu i dla niego za mocna była,to się napiłam i spać nie będę mogła;-).Ja kawy ogólnie nie piję:no:.

Witam!

Ło matko tyle naklikałyście :szok: przeczytałam kilkanaście ostatnich stron dochodzę do ostatniej a tu..... Marta mnie woła ;-):-)

Przeczytałam i tak nie wiem co u kogo..... za duzo informacji na raz :baffled:
Jutro poklikam, a dziś zmykam do wyreczka.

Dobrej nocki życzę.

Ps. Marta nie siedź za długo przy kompie ;-):tak:

A mogę byc ja :confused:
Heloł lachony:-D Wróciłam do domeczku:tak: Męż chrapie tak głośno że tv nie słychac:baffled: Madzią miast spac łażi i beczy:dry: Normalnie już mnie to wkurza:wściekła/y: Dostałam właśnie na NK zaproszenie na 10 lat po maturze;-):-D Ależ się ucieszyłam:-D:-D:-D Wprawdzie termin trochę nie bardzio ale co mi szkodzi. Najwyżej na kacu na komunie pójdę:-p Mus się tylko z chłopem dogadac i polecę. Wiecie jak się cieszę:cool2:
Boszzzzzzz chyba gumowym młotkiem tą pieronę zaśpię:angry:

reklama
Do góry