Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O widzę ze nie tylko mój mąż omijał lekcje biologiimyślałam że tylko mój jest taki ciemny w tych sprawach
ja pokazałam mu zdjęcie pęcherzyka i powiedziałam że to domek dla naszego lokatora a on się dalej łudzi że z tego bliźniaki będą
ale ja to w ogóle mam wrażenie że mój małż omijał lekcje biologii szerokim łukiem. On do teraz jest przekonany że kobieta jest plodna cały miesiąc
dorosły facet
![]()
Kicham na okrągłoa jak jest bardzo zle to zamykam się w domu
muszę przeczekać, dla mnie czerwiec najgorszy, później samo minie
![]()
Ale narobilas smaka. Chryste, zjadłabym barszcz z botwinki z ziemniakami i boczkiemWogole ogarnijcie to
Na dworze u nas już 29 stopni a co ja sobie gotuje ? Pyszny czerwoniutki barszczyk z uszkami na 2 dni. Ahah już widze jak będziemy jedli gorąca zupę ze starym w 30 stopniach gorąca
. No ale smaki nie oszukasz
![]()
Hahaha, wiesz... mogą byc 2 kuleczki w pęcherzykumyślałam że tylko mój jest taki ciemny w tych sprawach
ja pokazałam mu zdjęcie pęcherzyka i powiedziałam że to domek dla naszego lokatora a on się dalej łudzi że z tego bliźniaki będą
ale ja to w ogóle mam wrażenie że mój małż omijał lekcje biologii szerokim łukiem. On do teraz jest przekonany że kobieta jest plodna cały miesiąc
dorosły facet
![]()