• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny od dziś będę wstrzykiwać sobie ovaleap 900 czy jeśli dam ten lek dziś do pena a mam podawać sobie po 200 to tego pena chować do lodówki tak jak lek był przed użytkiem czy normalnie w temperaturze pokojowej może być ?
Pokojową, ja nie musiałam go mieć w lodówce bo był zużyty szybciej niż po 3 miesiącach... Zreszta nawet nie kojarzę czy on ogólnie musiał być w lodówce a mialam go przy ostatniej stymulacji 🤔🤔🤔

reklama
Kazali mi przed otwarciem trzymać w lodówce nawet w torbę termiczną mi zapakowali w ZS żebym dojechała 30 km do domu [emoji6]
Pokojową, ja nie musiałam go mieć w lodówce bo był zużyty szybciej niż po 3 miesiącach... Zreszta nawet nie kojarzę czy on ogólnie musiał być w lodówce a mialam go przy ostatniej stymulacji [emoji848][emoji848][emoji848]

Kazali mi przed otwarciem trzymać w lodówce nawet w torbę termiczną mi zapakowali w ZS żebym dojechała 30 km do domu [emoji6]
To nie wiem, może jakaś moja apteka jest inna 🤔 ja na pewno nie miałam go w lodówce, leżał na komodzie u mnie w sypialni a później przy łóżku jestem pewna na 200%... A co jeszcze powoem... Zadziałał dobrze więc nie wiem dlaczego co apteka to różne szkoły...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry