reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Witam się wieczorowo.

Byliśmy dziś u moich rodziców i odwiedzali nas goście, żeby zobaczyć naszego synka - zjechały się ciocie i kuzynki a Tymek rozdawał uśmiechy na prawo i lewo ;-)

bira ja miałam podobną sytuację ze swoją teściową z tym że na spacer poszłyśmy razem i miałyśmy zobaczyć do sklepu dziecięcego i chciałam do niego wjechać wózkiem a ta do mnie że małą zostawimy przed sklepem żeby się nie zgrzała a same wejdziemy do środka :baffled: powiedziałam że nie zostawię Amandy samej a ta do mnie czego się boję nic jej nie będzie :wściekła/y::wściekła/y: powiedziałam jej że się boję bo to moje dziecko i że nie mam ochoty już iść do tego sklepu tak mnie wkur...ła że szok ale wtedy sobie uświadomiłam że dobrze jednak że taka sytuacja wyszła i wiem jak postępuje :angry::angry::angry: bo co by było jakbym ją samą na ten spacer puściła .....zgroza...dlatego nie puszczę jej nigdy sam na sam z niunią na spacer :baffled:

To u mnie jest inaczej. Dziadek (tato Damiana) poucza babcię (swoją żonę) kiedy ta wychodzi z Tymkiem na spacer: "uważaj na przejściu dla pieszych", "jak idziesz do bankomatu to chociaż jedną ręką wózek trzymaj, żeby nam nikt Tymusia nie ukradł" :-D:-D

Larvuniu jesteś super, super, super mamą.

Idę się myć i oglądać Pudziana jak tańczy :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Bira masakra ta Twoja teściwoa zabilabym chyba kobietę!
Larvunia wytrzymaj nocki kurcze teraz stwierdzam ze to wygoda, wyciągnę i spokój:-) a ja już niestety musze wstać:-):-) co do pobudek to Kapik sie budzi między 1.30 a 2 i potem 6.15:-)
Kathe kochana ucałuj Marysię bidulkę...dacie radę i szybko sie to skończy..
Beatko o jejku zdrówka dla was wszystkich...
Women ja też chce się zaczac masować:-) tyle że moja bratowa jest masażystka więc licze na jakieś rabaty:-) hhih
Mirka mój mężuś też ma taki mocny sen że masakra...jak go nie obudze żeby szedł zrobić butle to go nic nie ruszy..fakt faktem Kapik raczej nie krzyczy w nocy bo jak się rozkrzyczy to raczej się obudzi:-)
Anineczka i jak Marthusie wyczaiłaś jak sie coś nie odezwała:-)?????????????
a Sylwia???????????/
a Waszka????????????
gdzie dziewczynki sa?????
Anineczka świetny tekst;-)
Karina ja nie smaruje zazwyczaj niczym Kapikowi buźki...
LIlka to ładnie wymeczyłaś mężusia:-):-) i dobrze dobrze niech sprząta;-)
Aluśka ja tam nie pomogłam ;-) tylko powiedziałąm że ja też mam ten problem niestety... u mnie ta wysypka sama zeszła:-) jak większość rzeczy bo ja żadko bardzo korzystam z lekarstw maści itp:-) więc nawet nie mogłam doradzić czym to posmarować...oby ładni Ci zniknęło:-) a apropo teściowej to rzeczywiście dorze że stało się tak przy Tobie przynajmniej wiesz co ona może:-)
Joli ja nie oglądam tańca z gwiazdami ale własnie specjalnie dla Pudziana dzis własnie chcę zobaczyć:-)
NO UFF poczytałam...
dzisiaj od 10.30 byliśy na spacerku:-) najpierw w kościele Kapik z palmą był:-) ale skubaniec jak sie już przebudził na mszy to specjalnie go wyciagnęłam i dałąm do rączki palmę i skubaniec tak ją mocno trzymał że szok:-) hihi co jakiś czas tylko wpadał na pomysł wkładać do buźki:-)
potem poszliśmy na lody i wróciliśmy po 14 do domku:-) szybki obiadek, goście, kąpanko Kapika no i tak nam dzionek zleciał...Ciepło było bo 14 stopni ale bez słoneczka niestety:-)
miłego wieczorka życzę buźka

To u mnie jest inaczej. Dziadek (tato Damiana) poucza babcię (swoją żonę) kiedy ta wychodzi z Tymkiem na spacer: "uważaj na przejściu dla pieszych", "jak idziesz do bankomatu to chociaż jedną ręką wózek trzymaj, żeby nam nikt Tymusia nie ukradł" :-D:-D

Idę się myć i oglądać Pudziana jak tańczy :-D:-D:-D:-D:-D
Jolie ale fajni dziadkowie ja też oglądam Pudziana:-D

Ja wstaje okolo 1-2 w nocy potem okolo 4-5 . Jak wezme malego przy ostniej pobudce do siebie do lozka to pospi mi tak do 6-6.30 a jak nie wezme to stawia mnie na rowne nogi:-)

KARINA
Karina mamy identyczne pory pobudki nocnej:tak:dzisiejszej nocy bęę myślała o Was że nie jestem sama:-D

Witam wieczornie :-):-)

Karina jak Twoj maluch ma na imie?
a buzke czasem smaruje Oilatum junior :tak:

beata dzieki za odpowiedz

sugar z tego co pamietam to pati tak karmila i mimo to stracila pokarm :sorry2:
wiec roznie z tym bywa

kathe duzo zdrownia dla niuni, trzymajcie sie i nie dajcie
trzymam mocno kciuki aby szybko z tego wyszla

Moj ma Szymon,Konrad

KARINA

kurcze Beatko ja Ci powiem że jakby to słoneczko wyszło to by fajniejszy był:-)
a Wy to się lepiej dobrze wykurujcie...bo jejku wiosna się zbliża a tu tyle chorób...
wśród moich znajomych i rodzinki też większość osób chorych..aż sie boję żeby Kapika nie wzięło...
oby się podał na mnie w kwestiach zdrowotnych;-)

kurcze Beatko ja Ci powiem że jakby to słoneczko wyszło to by fajniejszy był:-)
a Wy to się lepiej dobrze wykurujcie...bo jejku wiosna się zbliża a tu tyle chorób...
wśród moich znajomych i rodzinki też większość osób chorych..aż sie boję żeby Kapika nie wzięło...
oby się podał na mnie w kwestiach zdrowotnych;-)

Już dawno tak nie byliśmy bardzo chorzy czekam aż będzie lepiej i wtedy wyjdziemy sobie.Uważajcie na Wasze zdrówko:tak:

reklama
Jak ładnie Karina też chciałam Szymona ale mąż uparł się na Michała a Olę wymyślił Michał i jak dowiedział się że jestem w ciąży a nie znał płci powiedział że ma być Ola tak jak jego koleżanka ulubiona z przedszkola i koniec:tak:

Dziękuje ja chciałam żeby na pierwsze miał Konrad a mąż Szymon no i wygrał:-D
ale jak będziemy chcieli drugiego dzidziusia i będzie chłopiec to bedzie Konrad, Szymon:-)a jak dziewczynka to Weronika no chyba że cos się zmieni:-)

KARINA

Do góry