Stelle
Fanka BB :)
Na pewno beta z krwi da bardziej dokładny wynik niż test ciążowyWitajcie brzuchatki. Mam pytanie - zrobiłam test ciążowy na trzy dni przed okresem (cykle 31-dniowe, regularne) czy warto iść od razu na krew żeby coś wyszło?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na pewno beta z krwi da bardziej dokładny wynik niż test ciążowyWitajcie brzuchatki. Mam pytanie - zrobiłam test ciążowy na trzy dni przed okresem (cykle 31-dniowe, regularne) czy warto iść od razu na krew żeby coś wyszło?
Ostatni okres miałam 25 maja. Z tego wynika, że to 4 tydzień więc beta już powinna dać mi znać?Na pewno beta z krwi da bardziej dokładny wynik niż test ciążowy![]()
Witaj, na betę warto iść, tylko musisz iść dwa razy, w odstępie 48h, bo najważniejszy jest przyrostOstatni okres miałam 25 maja. Z tego wynika, że to 4 tydzień więc beta już powinna dać mi znać?
jeśli jest ciąża to beta będzie już pokazywaćOstatni okres miałam 25 maja. Z tego wynika, że to 4 tydzień więc beta już powinna dać mi znać?
Przede wszystkim nir panikuj. Kiedy idziesz do lekarza? Powiedz mu o tym. Spokojnie.Dziewczyny ratujcie jestem załamana siedzę i płaczę i jestem wściekła na siebiedostałam zapalenia pęcherza i wzięłam w sumie aż trzy tabletki neofuraginy bo mama zapewniała mnie że nic mi się nie stanie. A teraz czytam że nie można tego absolutnie brać w pierwszym trymestrze ciąży i tak się przestraszyłam że cała się trzęsę próbowałam jej zwymiotować ale już się rozpuściły co ja teraz mogę zrobić? Boże ogarnia mnie panika że coś zrobiłam jak pójdę na następne USG to nie usłyszę serduszka
dziewczyny Jak myślicie czy mogłam bardzo mu zaszkodzić?
Może pij bardzo dużo wody, żeby wypłukać z organizmu.Dziewczyny ratujcie jestem załamana siedzę i płaczę i jestem wściekła na siebiedostałam zapalenia pęcherza i wzięłam w sumie aż trzy tabletki neofuraginy bo mama zapewniała mnie że nic mi się nie stanie. A teraz czytam że nie można tego absolutnie brać w pierwszym trymestrze ciąży i tak się przestraszyłam że cała się trzęsę próbowałam jej zwymiotować ale już się rozpuściły co ja teraz mogę zrobić? Boże ogarnia mnie panika że coś zrobiłam jak pójdę na następne USG to nie usłyszę serduszka
moim zdaniem od trzech tabletek nic się nie stanie, inaczej jakbyś brała je stale i stale miała je w organizmie.Dziewczyny ratujcie jestem załamana siedzę i płaczę i jestem wściekła na siebiedostałam zapalenia pęcherza i wzięłam w sumie aż trzy tabletki neofuraginy bo mama zapewniała mnie że nic mi się nie stanie. A teraz czytam że nie można tego absolutnie brać w pierwszym trymestrze ciąży i tak się przestraszyłam że cała się trzęsę próbowałam jej zwymiotować ale już się rozpuściły co ja teraz mogę zrobić? Boże ogarnia mnie panika że coś zrobiłam jak pójdę na następne USG to nie usłyszę serduszka
beta Ci wykaże ciąże nawet wcześniej jak test, i tak jak dziewczyny piszą ważny jest przyrost po 48h.Ostatni okres miałam 25 maja. Z tego wynika, że to 4 tydzień więc beta już powinna dać mi znać?