Ja zjem pół paczki suszonych śliwek i szklankę kefiru lub maślanki ..... i nic3 suszone śliwki i odrobina kefiru

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja zjem pół paczki suszonych śliwek i szklankę kefiru lub maślanki ..... i nic3 suszone śliwki i odrobina kefiru

No tak to jest ...też myślałam że za 1 razem się uda
Los pokazał mi inna stronę ivf muszę walczyć dalej teraz będzie drugie podejście
Więc spokojnie
Ile masz lat ? Robiłaś jakieś dodatkowe badania ? Co mówił lekarz ? Do jakiego dr chodzisz ?
z głupotybiedula, skad zatoki w taki upal?
O fuckW Holandii jest krótki16 tygodni !!!
Z czego 4 bądź 6 tygodni jest odliczane przed porodem i masz po porodzie 12 bądź 10 tygodni. Tu jest dopiero porażkaa później można jeszcze tzw bezpłatny rodzicielski wykorzystać 26 tygodni ... po uzgodnieniu z pracodawcą ,oczywiście ....
Jakiś dramat
 no to jest dramat serio nie zachęca. To co kobiety robią po tych 10 tygodniach?
no to jest dramat serio nie zachęca. To co kobiety robią po tych 10 tygodniach?hehe, oby szybko przeszlo. nienawidze tych gluciorow jak zalegajaz głupotysię wiatrakowalam cały dzień. Ale serio w ciąży mi mega duszno w te upały
Też mnie to troche przeraza,W Holandii jest krótki16 tygodni !!!
Z czego 4 bądź 6 tygodni jest odliczane przed porodem i masz po porodzie 12 bądź 10 tygodni. Tu jest dopiero porażkaa później można jeszcze tzw bezpłatny rodzicielski wykorzystać 26 tygodni ... po uzgodnieniu z pracodawcą ,oczywiście ....
Jakiś dramat
O fuckno to jest dramat serio nie zachęca. To co kobiety robią po tych 10 tygodniach?
Około 2 cm te duże, a tak tak cała tarczyca ponoć w nich jest ...w tych mniejszych . Z tego co mi 2 lekarzy mówilo muszę iść na biopsję i wtedy będzie decyzja , jeden powiedział żeby nie iść , a kolejny że na 90 % będą mi je usuwać :/ i weź bądź mądry człowieku kogo słuchać :/Jakie Ty masz te guzki ? Ja mam 7 i jestem po kilku biopsjach. Lekarz mi nie zaleca usuwania. Wyniki mam wszystkie w normie. A guzki duże.
O tym samym pomyślałam
 jeszcze trochę do 15
 jeszcze trochę do 15 
U mnie tez 16tygodni, po 16 dla Mamy i dla Taty.O fuck[emoji15]no to jest dramat serio nie zachęca. To co kobiety robią po tych 10 tygodniach?