reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj Aniu oj jak Cię tu dawno nie było. Z krzesełkami niestety nie pomogę bo moje jest firmy Sun Baby, a tych dwóch firm niestety nie znam:no: Wizualnie są bardzo podobne do mojego.
A co u Was? Jak maluszki? Śliczne macie suwaczki:tak:

reklama
hej sikoreczka.
u nas dobrze, dzieciaki o dziwo zdrowe.
Dawidek już chłop jak byk w czwartek idę na szczepienie to będę wiedziała szczegóły.
Tyle co ja wiem to nie ma jeszcze zębów :-)

Vici a te mamy które nie sa zadomowione to nici z pogaduszek ,a te powolutku kiedy bedzie??? chetnie bym z wami pogadała .Mozee kturas mama odpowie?

Super Aniu że dzieciaczki zdrowe. A Dawidek jak to chłop rośnie wielki ;-)
Zmykam spacku. Jeszcze wam tylko pokażę moją Madzię i jej minki:
22151813099.jpg

A to mój chrześniak:
22161113099.jpg

Dobrej nocki:-D

Inna widze, że trochę zarządziłaś na examie;-) na pewno do przodu. zasada 3 Z - zakuć zdać zapomnieć. Myślę, że możesz powolutku zapominać:tak::-)

Sikoreczka pamietaj , ze oprócz walca na teściów zawsze jest parasol;-):-D:-D A kit im w ucho, niech se do samego Kaczynskiego na kawkę idą w lany poniedziałek. Dla Ciebie lepiej bo nerwa zaoszczędzisz i na wodzie do zmywania garów;-) tylko Maluchów szkoda. Bo jak im wytłumaczysz, ze dziadek z babcią nie przyjdą:confused::baffled::baffled: W sumie dziwna sytuacja. nie zazdroszczę.
A gdzie Aluśka i Małagosiunia:confused::confused:
Martaaaaaaaaaaa, kąpiesz się już:confused::confused::-D:-D

Madżka i cuż ja bym bez ciebie poczęła;-) Koniecznie muszę zakupic moim teściom duuuuuże parasole na najbliższą okolicznośc:-D:-D:-D
Buziolki i sweet dreams:tak:

reklama
Do góry