eij
Fanka BB :)
DziękujęCieszę się, że masz takie nastawienie i baaaardzo![]()
![]()
![]()
, żeby Wam się udało
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęCieszę się, że masz takie nastawienie i baaaardzo![]()
![]()
![]()
, żeby Wam się udało
![]()
Tak, dokładnie tak jak mówisz, dziękuję za wiarę i słowa otuchyDziękujęzobaczysz że Wam też się uda
niestety nasza sytuacja jest jaka jest i czasami zawszę będą przychodziły momenty zwątpienia albo rezygnacji. Ale uważam że możemy pozwolić sobie na odrobinę marzeń i wiary w to że to się uda
Życzę żeby do Was również zawitała pogoda ducha. Taka ładna pogoda, dajmy sobie trochę luzu i po prostu cieszmy się tym co tu i teraz
![]()
A dzisiaj dopiero sie dowiedzialam ze nie ma znieczulenia przy transferze, myslalam ze tak jak punkcja jest pod narkoza.Ooo to pięknieTez się chyba tego najbardziej bałam
![]()
To praktycznie jak IUI, wiec mnie zawsze boli bo nienawidzę wziernika. Tylko dodatkowo przykładają usg do podbrzusza żeby było widać jak transferują zarodekA dzisiaj dopiero sie dowiedzialam ze nie ma znieczulenia przy transferze, myslalam ze tak jak punkcja jest pod narkoza.
A transfer boli? W ogole czuc cos?
Jakos wczesniej nigdy nie wglebialam sie w to jak dokladnie wyglada
Super wieści KochanaDziewczyny, dzwonił lekarz, dziś wieczorem pierwszy zastrzyk Menopurw poniedziałek kolejna wizyta i jak wszystko pójdzie po jego myśli to 30 czerwca punkcja
Ooo pięknie, to już tuz tuzDziewczyny, dzwonił lekarz, dziś wieczorem pierwszy zastrzyk Menopurw poniedziałek kolejna wizyta i jak wszystko pójdzie po jego myśli to 30 czerwca punkcja
Oj jak ja to dobrze znam. Też przed wizytą miesiąc temu spóźnił mi się 8 dniWszystkie posuwacie się do przodu a ja stoję w miejscuczekam na okres po luteinie i jak na złość nie przychodzi zawsze pojawiał się po góra 3 dniach a teraz 5 i nic, jeszcze trochę i oszaleje już bym chciała zacząć stymulacje
mąż przyjeżdża i jest tylko przez 2 tygodnie i martwię się ze nie wyrobimy się w czasie z iui
![]()
Ja biorę 2 x 75g.Aha dziękuję a jaką dawkę bierzesz Akardu , że bierzesz 2 tabletki . To ja też wtedy będę brała przez cały cykl mi Doktor mówił, że mam brać 150 .