Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz po wizycie dziś mój 6 dzień cyklu jeszcze dziś i jutro mam brać ovaleap po 200 a rano orgalutran 0.25 od czwartku zamiast ovaleap Menopur po 225 jednostek w sobotę rano na wyniki estradiolu i progesteronu a w południe kolejny monitoring
Ja pierdo**e nie wierzę [emoji85]
U mnie jest ok. Oprócz zawrotów po progesteronie nic mi nie jest. Żadnego problemu z brzuchem, jajnikami... Jutro mam wizytę i liczę, że się dowiem ile maluszków na mnie czeka.A jak u ciebie mimi? Jak się poza tym czujesz? Jak twoje jajniki i brzuch? Mój wyjęty nadal masakrycznie.
Na tym forum ,moja droga,sa blizniaki jednojajowe,i to nie jedne.Właśnie czytałam w necie, jest możliwe ale to tylko 1,6% więc mnie takie szczęście nie spotkaja z tych pechowych. Nawet lekarz mimo moich nalegań nie chciał się zgodzić na podanie 2 zarodkow
Gratuluję piękna beta teraz czekamy na piękny przyrostJa pierdo**e nie wierzę![]()
No i pięknie [emoji123][emoji91]Ja pierdo**e nie wierzę [emoji85]
Teraz trzymam mocno kciuki za CiebieGratuluję piękna beta teraz czekamy na piękny przyrost
Ja czuje się dobrze boli mnie tylko brzuch od progesteronu bo mam zastrzyki ale czuje ze nic z tego nie bedzie u mnie beta to tylko formalnosc. No nic zobaczymy co będzie w czwartekTeraz trzymam mocno kciuki za Ciebiejak się dziś czujesz?