Pchełka216
Fanka BB :)
a na jakim etapie się mogą jeszcze podzielić? blastka też?Na tym forum ,moja droga,sa blizniaki jednojajowe,i to nie jedne.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a na jakim etapie się mogą jeszcze podzielić? blastka też?Na tym forum ,moja droga,sa blizniaki jednojajowe,i to nie jedne.![]()
Tak, blastka może się podzielić. Informacje mam od embriologa, jak sobie z nim dyskutowałam o liczbie zarodków do transferu.a na jakim etapie się mogą jeszcze podzielić? blastka też?
Super, gratulacje.Ja pierdo**e nie wierzę![]()
Tak blastka też może , mi w pierwszym transferze podali blastke , na ostatnim USG widoczne były 2 pęcherzyki ...gdyby wszystko potoczyło się inaczej to miała bym już przy sobie moje bliźniaki ... Tylko ja mam w rodzinie bliźniaki i to też może być genetycznie ... Dlatego też lekarz odradza mi wziasc 2 blastekTak, blastka może się podzielić. Informacje mam od embriologa, jak sobie z nim dyskutowałam o liczbie zarodków do transferu.
Słuchaj to tak jakbym słyszała siebie z wczorajJa czuje się dobrze boli mnie tylko brzuch od progesteronu bo mam zastrzyki ale czuje ze nic z tego nie bedzie u mnie beta to tylko formalnosc. No nic zobaczymy co będzie w czwartek
Jaka piękna też taka chce co to za kwiat?Laski, ale mam giganta koniczynę. I na krzaczku same 4-listne
. @Brakujemiwiary zobacz jaki byk wielki
. To jakieś ozdobne czy coś
A jak Ci tutaj . Nie samotna ? Dajesz radę?Wiesz co, teraz jestem w PL do sierpnia tylko bo czekam na transfer i wracam do UK.
Ale ogólnie kiedyś do PL wrócimy na stałe. Chociaż dużo osób nam to odradza [emoji2368]
Wyjechaliśmy na 3 lata a jesteśmy ponad 11 wiec ten powrót się przeciaga[emoji6]