Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To jakiś szczawik jestJaka piękna też taka chce co to za kwiat?
To idziemy równoA tak w ogóle to naprawdę piękny ten czerwiectyle super bet na
. Za niedługo to nie będzie z kim pisać o przygotowaniach do transferu
bo wszystkie staną się bądź już są ciężarówkami
czekojcie na mnie
, ja czekam na krwawienie po łyżeczkowaniu i muszę odczekać 1 cykl i działam, tylko nie wiem w którą stronę podążać
czy transferem ostatniej blastki czy nową stymulacją, cały czas myślę i myślę, co tu zrobić
![]()
I mam tą samą rozkminę. Ostatnia blastka. 4.2.2 z 6 doby.A tak w ogóle to naprawdę piękny ten czerwiectyle super bet na
. Za niedługo to nie będzie z kim pisać o przygotowaniach do transferu
bo wszystkie staną się bądź już są ciężarówkami
czekojcie na mnie
, ja czekam na krwawienie po łyżeczkowaniu i muszę odczekać 1 cykl i działam, tylko nie wiem w którą stronę podążać
czy transferem ostatniej blastki czy nową stymulacją, cały czas myślę i myślę, co tu zrobić
![]()
Idz kobitko , bo zwariujesz.Ja chyba jutro pujde na bete bo juz mnie nosi i chyba nie wytrzymam dluzej jesli mam być w ciąży to jutro już powinna być beta jakakolwiek. Raz się żyje
Ale szczęścia. Ususz jak już urodzisz to mi ją oddaszLaski, ale mam giganta koniczynę. I na krzaczku same 4-listne
. @Brakujemiwiary zobacz jaki byk wielki
. To jakieś ozdobne czy coś
Gratulacje Piękny wynik [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Ja pierdo**e nie wierzę [emoji85]