Kashyw83
Fanka BB :)
SUper gratulacje!!!!Ja pierdo**e nie wierzę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SUper gratulacje!!!!Ja pierdo**e nie wierzę![]()
to dobry wynikwiec będzie byc dobrze! Trzymam mocno kciuki! A ta stymulacja różni się czymś od poprzednich ? Leki? Dawki? Samopoczucie?
To dobry wynikWredziochy i leniuchy :3x24mm, 1x20mm, 1x19mm, 2x18mm,2x17mm,1x16mm,3x14mm
Mam w ng/ml lekarz mówił, że jest bardzo spoko... tylko mnie martwi ten spadek ehh nie chce zeby dalej spadał...Szyszka99 a w jakich jednostkach masz ten progesteron? bo 41 to już nisko jeśli to jest nmol/l. Czemu masz taki wysoki estradiol? Mi kazali odstawiać estrofem, dzisiaj ostatni raz wzielam, wczoram 20 dpt i beta 3264, a estradiol 84,5 pg/ml
Przynajmmiej znasz przyczynę.No to jedziemy na tym samym wózku, ten sam zarodek, 2 poronieniate same pomysły.. , z tym że ja nie muszę robić badań immunologicznych bo u mnie straty spowodowane są wadami genetycznymi, ehh
![]()
Wieloraczki,albo ciaza wieloplodowa.Kiedys o tym z lekarze rozmawialam.Nazywamy to blizniaki ale na koncu sa to dwie ciaze za jednym zamachemMój mąż zadał mi pytanie i w sumie to nie wiem jaka jest prawidłowa odpowiedź...
Skoro z jednego cyklu pobrali komórki i z jednej porcji nasienia je zapłodnili czy to będą bliźnięta? Czy wszystkie maluchu urodzone z tych powstałych zarodkow, nawet jeżeli wrócimy po nie po latach będą podobne do siebie?... jak bliźniaki?
No bo bliźniaki dwujajowe są z dwóch komórek... A przy stymulacji tak jest...
Przy takim amh można wyciągnąć na pewno kilka komórek, aż dziwne ze miałaś wcześniej tylko 1, może faktycznie miałaś bardzo niskie dawkiDawki wyższe, długi protokół (wczęsniej tylko krótki). No i brzuch mnie boli i mdli. Jajniki raczej normalnie pracują jak przy owulacji.
Przeczytałaś może co Ci pisałam wcześniej o różnych stężeniach proga w ciągu dnia? Że są różne? A jakie masz podane normy proga na wyniku?Dziewczyny myślicie, że ten prog zostawić na takich dawkach jak jestem? Bo serio zaczynam srac ogniem i się boje, że będzie spadałi czy to możliwe że jak nie wzięłam jednej dawki to on mógł spaść z 80 na 40? No bo kurde wydaje mi się, że wzięłam jednak...
Do 40 mam normę... muszę się uspokoić bo nic do mnie nie dociera cholernie się boje naprawdę... trzy razy badalam przed wzięciem tabsów i było 80 A czwarty raz po wzięciu i jest mniej no dziwne...Przeczytałaś może co Ci pisałam wcześniej o różnych stężeniach proga w ciągu dnia? Że są różne? A jakie masz podane normy proga na wyniku?