Oby był piękny przyrost@fredka84 pewnie gdzieś koło 14

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby był piękny przyrost@fredka84 pewnie gdzieś koło 14
Werka ze szczescia tylko i wylacznie.Ja w to wierze a Ty musisz z podwojna sila w to uwierzyc.Bo kto jak nie TyWiesz, mi głównie chodzi o to, czy się porycze ze szczęścia czy z rozpaczy...
A jak ty sobie radzisz? Jak córunia?
Po co odstawiac.Ja zrezygnowalam bo mi nie smakowala.Dopiero na koniec 9 miesiaca zaczelam pic ot tak bardziej bo bym wypula niz mialam na nia ochote A teraz chec wrocilaNo ponoć że trzeba odstawić a ja już wszystko odstawiłam alkocholizm papierosy koka hasz lsd,ale no kuźwa kawy nie potrafię jedyna moja przyjemność - choć ogranicYlam do kawy z 1 łyżeczki a i tak mam wyrzuty sumienia
Czuje cały czas to chyba macica się rozrasta, czasami zastanawiam się czy sobie nie krecam jużale najgorzej jak mnie w nocy zaczyna ciągnąć to aż od kręgosłupa i na boku spać wtedy nie mogę dramat a to dopiero 4 tydzień
mimo że faktyczny to dopiero tydzień
![]()
Ja Ci chetnie pomoge i odpowiem na nurtujace pytania.To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie![]()
Jakoś już mnie nie śmieszą modlitwy, mimo że ja taki bezbożnik. Już dwa tygodnie klepię nowennę z YouTubemJa Ci chetnie pomoge i odpowiem na nurtujace pytania.
Jak bedziesz jechac na usg to-tylko mnie nie wysmiej-to odmow po drodze rozaniec.Ja to robilam jak jechalam na szczesliwy transfer i pozniej przed kazda wizyta u gina.Nawet jak jechalam rodzic to zdazylam Pod Twa Obrone.Wierz mi lub nie mi to pomoglo.A porod-2 godz.silami natury bez znieczulenia
![]()
Kawę można. Bardziej już zielonej herbaty nie można. ja tam piję całą ciążę 1 kawkę dziennie z deserkiemTo ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie![]()
Ja tez nie jestem taka bardzo kosciolkiwa-choc maz uwaza inaczejJakoś już mnie nie śmieszą modlitwy, mimo że ja taki bezbożnik. Już dwa tygodnie klepię nowennę z YouTubem. No coś mi pomogło przecież. Pytanie czy to szczepienia, czy accofil czy modlitwy
. Albo wszystko razem
![]()
Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie![]()
Bedzie. Ma byc. Nie ma dysksusji.To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie [emoji1751]
Tak, tylko 6 komórek i jeśli wszystko się uda to transfer jednej.Pierwsza stymulacja jest trochę taka nie wiadomą bo lekarz nie wie jak zareagujesz na leki więc daje taką zachowawcza dawkę leków przynajmniej tak było w moim przypadku Ale wydaje mi się że 7 pęcherzyków w 7dc to jest dobry wynik jesteś młodziutka i pewnie będą zapładniać tylko 6 komórek ??