No ofkors że będą kciukiHejka
@AgiG bede miec transfer wtedy co Ty
Mozecie mnie wpisac…
30.06 g 12:00
Bedzie to moj 5 transfer, a zarodek 6,7,8 (podajemy 3, zaryzykowalismy ze wzgledu na slaba jakosc ich) zadnej bety pozytywnej dotad. Accofil + encorton oczywiscie jak poprzednio.
Chetnie przyjme wszystkie modlitwy kciuki i dobre mysli![]()
reklama
Mój też 2 procent i lekarz powiedział że ok że jak by było nie tak to by powiedział odrazu
1-2% to nie tak zle, moj maz tyle mial a po suplach do 9% skoczylo. lekarz mowil ze tych plemnikow jest tyle ze nawet z tych 2% % da sie wybrac, wiec to nie jest jakas mega przwszkoda, wazne zeby komorki jajowe jakies zdrowe byly. ja mialam wlasnie z tym problem a 2% procent meza to wogole nie bylo przedstawiane jsko problem. no chyba ze fragmentacja wysoka to wtedy srednio
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, że tak wyszlo.. A lekarz jest w stanie powiedzieć co jest przyczyną? Ty masz przecież dobre amh to czemu tak się dzieje?
Prawdopodobnie rzadka wada genetyczna polegająca na zaburzeniu w dojrzewaniu pęcherzyków.
Z prowadzącym dr nie gadałam. Nie jest mi to już potrzebne
margaretka89
Co to za wada, jak to się stwierdza? Może ja też mam taką. W jakiej byłaś klinice?Prawdopodobnie rzadka wada genetyczna polegająca na zaburzeniu w dojrzewaniu pęcherzyków.
Z prowadzącym dr nie gadałam. Nie jest mi to już potrzebne![]()
Przykro mi
ale jsk u Was 4% bylo po to tez ok. to juz jest poziom rekomendoway przez WHO ze jest ok. wydaje mi sie ze warto przed invitro sie przemeczyc i brac te suple, jaki wogole macie plan? podchodzisz do stymulacji jeszcze?To wyjątkowo czuły ma organizm. Mój brał suple oddzielnie, ale wszystkie które ma w składzie (i jeszcze inne) profertil, jednak w o wiele większych dawkach niż proferil.
mala_Mi 80
❤Dzis oddałam swój ostatni zarodek jako anonimowy dawca... Mam tylko nadzieję ze komuś przyniesie szczęście. Pozdrawiam wszystkich![]()
mala_Mi 80
Oczywiście trzymamHejka
@AgiG bede miec transfer wtedy co Ty
Mozecie mnie wpisac…
30.06 g 12:00
Bedzie to moj 5 transfer, a zarodek 6,7,8 (podajemy 3, zaryzykowalismy ze wzgledu na slaba jakosc ich) zadnej bety pozytywnej dotad. Accofil + encorton oczywiscie jak poprzednio.
Chetnie przyjme wszystkie modlitwy kciuki i dobre mysli![]()
mala_Mi 80
Strasznie mi przykro kochanaPrawdopodobnie rzadka wada genetyczna polegająca na zaburzeniu w dojrzewaniu pęcherzyków.
Z prowadzącym dr nie gadałam. Nie jest mi to już potrzebne![]()
To jest genialne. Znam taką osobę która ma taką teorię że jak coś ją boli to próbuje sobie wytłumaczyć że ona jest ponad tym że to wcale ja nie boli i serio dużo to pomaga.Teraz mi się przypomniało, ze psycholog radził, żebym nauczyła się rozpoznawać emocje i to co mózg chce nam przez to powiedzieć. Strach Cię blokuje ale tak naprawdę blokuje Cię Twój własny mózg, który pamięta porażkę i ból. Mózg mówi, ze nie dasz rady, nie przeżyjesz kolejnej próby. Mózg to pamięta (bol, strach, porażkę) i jego naturalna reakcja jest unikanie.
Podobnie jest z bieganiem, biegniesz i boli.
Mózg mówi: zatrzymaj się, daj sobie spokój, nie dasz rady. Ale jak się zorientujesz, ze to tylko mózg i ze fizyczna granica nie dam już rady jest dużo dalej - biegniesz. Czujesz ból ale biegniesz![]()
reklama
Wesoła_Aga
Aga nie próbujesz jescze jednej stymulacji za jakiś czas po jakiś kuracjach koenzymem poprawiających jakość komórek? Może jescze nie czas się poddawać tylko warto podbudować komorki a potem podejść do hiper stymulacji!
przykro mi bardzo jest Agatrzymaj się jakoś.
Brałam też i koenzym
Co to za wada, jak to się stwierdza? Może ja też mam taką. W jakiej byłaś klinice?
Przykro mi![]()
To tylko teza. Nie potwierdzałam jej, bo koszt badania przekracza mój budżet
Nie pamiętam nazwy badania, wszystko się tak szybko dzialo i ta wizyta też taka szybka na odpier... się przez panią doktor.
Gameta Rzgów
Podziel się: