reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam mocno kciuki za Ciebie i modlę się 🙏🙏
Ja wlasnie wracam byłam na 3 weryfikacji zobaczymy jakie dziś będa wyniki boję się że przez ten stres i nerwy już dzidzi że mną nie ma 😭😭
Nie denerwuj się już proszę i nie nakładaj kolejnego stresu, jak kropek się zadomowił to on tak szybko nie odpuści🙂, uwierz!! Niejedna dziewczyna przechodziła silne stresy i było ok, trzymam kciuki ✊

reklama
Nie denerwuj się już proszę i nie nakładaj kolejnego stresu, jak kropek się zadomowił to on tak szybko nie odpuści🙂, uwierz!! Niejedna dziewczyna przechodziła silne stresy i było ok, trzymam kciuki ✊
Wiesz staram się nie stresować dla kropka i udaje że wszystko jest ok ale wewnętrzniee jestem w rozsypce choć sama przed sobą nie potrafię się do tego przyznać....

Szału nie było, 9 mm ale w zupełności wystarczyło. Teraz mam bardzo mało czasu, po 10 dniach muszę włączyć proga aby transfer odbył się 9 lipca. Lekarz twierdzi, że najważniejsze jest Endo, ma być odpowiededniej grubości i wtedy mogę zacząć brać progesteron.
A będziesz kontrolowała Endo?
U mnie próbował naśladować naturalny cykl I od 7 dnia przez 4 dni kazał brać jedna tabletkę więcej na noc

Trzymam mocno kciuki za Ciebie i modlę się 🙏🙏
Ja wlasnie wracam byłam na 3 weryfikacji zobaczymy jakie dziś będa wyniki boję się że przez ten stres i nerwy już dzidzi że mną nie ma 😭😭
Kochana jedziemy na podobnym wózku. Niestety teraz to już tylko modlitwy zostały. U Ciebie lepiej. Jak już maluch się zaczepił to nie tak prosto się go pozbyć :rofl: poczujesz to przy porodzie. :-p
Ja mam jeszcze 2 mrozaki ale patrząc na statystykę w stopce widać jakie mamy szansę. Także wracam do pracy bo już raz sprawdzałam i wyników jeszcze nie ma. Jeszcze klinika zadzwoniła, że doktorek zastrajkował, dzisiaj nie przyjdzie i weryfikacja z innym lekarzem. Z wrażenia nie pamiętam nazwiska. :hmm:

Kochana jedziemy na podobnym wózku. Niestety teraz to już tylko modlitwy zostały. U Ciebie lepiej. Jak już maluch się zaczepił to nie tak prosto się go pozbyć :rofl: poczujesz to przy porodzie. :-p
Ja mam jeszcze 2 mrozaki ale patrząc na statystykę w stopce widać jakie mamy szansę. Także wracam do pracy bo już raz sprawdzałam i wyników jeszcze nie ma. Jeszcze klinika zadzwoniła, że doktorek zastrajkował, dzisiaj nie przyjdzie i weryfikacja z innym lekarzem. Z wrażenia nie pamiętam nazwiska. :hmm:
Tosz to sobie akurat kurcze dzisiaj musiał sobie wybrac ten strajk no kufa kopnąć go tylko w tylek🙄 będzie dobrze może ten inny okaże się tym szczęśliwym trafem dziś 😁 mamy piękna pogodę słońce świeci więc tylko się cieszyć i myśleć pozytywnie 💪

reklama
Do góry