Gonzi
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJa to na poczatku marzyłam o dwojce. Na razie walcze o pierwsze. ale jak w koncu sie uda i zostaną mi jakies zarodki to tez na pewno bede po nie wracaczobaczymy kiedy sie uda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciukiJa to na poczatku marzyłam o dwojce. Na razie walcze o pierwsze. ale jak w koncu sie uda i zostaną mi jakies zarodki to tez na pewno bede po nie wracaczobaczymy kiedy sie uda..
Z tego co wiem to teraz w każdej ciąży prawie dają. Moja siostra też miała , była to ciaza naturalna i któraś z kolei... Profilaktycznie...Mogłaby któraś z Was się wypowiedzieć na ten temat? Czy po prostu nie wiecie? Bo czekam od wczoraj i zero odzewua się martwię...
Bardzo bardzo mi przykro, przytulamU mnie niestety beta 0,
Dziekuje Wam za wsparcie, sciskam i zyczę wytrwalosci i sily w walce.
My odpoczywamy i nie wiemy co dalej.
![]()
Nam w celu zwiększenia skuteczności w sensie jakby plemniki były słabe zaproponowane wcześniejsze mrożenie nasienia i tak też zrobiliśmyHey dziewczyny, oddawal którejś partner dwa razy nasienie podczas punkcji? Przed sama punkcja i zaraz po, żeby było więcej?
Mi to właśnie klinika zaproponowała, ale nie słyszałam o tym nigdy. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Dziwne. Nam w klinice mówili że musi być 2 dni abstynencji przed oddawaniem nasienia. Podobno raz za razem to niedobrze.Hey dziewczyny, oddawal którejś partner dwa razy nasienie podczas punkcji? Przed sama punkcja i zaraz po, żeby było więcej?
Mi to właśnie klinika zaproponowała, ale nie słyszałam o tym nigdy. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Jejku Gosia jaka ty jesteś zdolna i mądraRobię szkolenia, ale też prezentacje dla klientów i prezentacje na konferencjach dotyczące systemu informatycznego, który sprzedaje moja firma.
Accord bierzemy przy braniu leków hormonalnych czyli progesteron, estradiol, ponieważ zwiększają one ryzyko zakrzepicy a Accard rozrzedza krew, zmniejsza ryzyko zakrzepów, ja przy takich dawkach hormonów jak bierzemy po transferach nie odstawialabym accardu, mocne masz te plamienia?Mogłaby któraś z Was się wypowiedzieć na ten temat? Czy po prostu nie wiecie? Bo czekam od wczoraj i zero odzewua się martwię...