Evela.6
Fanka BB :)
zeby Cie ta beta zaskoczyla !Siedzę w labolatorium i czekam aby oddać krew, choć chyba to tylko formalnosc bo robiłam test i biało.
Trzymam kciuki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zeby Cie ta beta zaskoczyla !Siedzę w labolatorium i czekam aby oddać krew, choć chyba to tylko formalnosc bo robiłam test i biało.
kurde dopiero doczytałamNo I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była.Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.
sorki za biopsje dodatkowo masz racje chyba 400xl od zarodkaw invicta; tylko jeszcze trzeba doliczyc koszt biopsji
Malina ja nie miałam pakietu więc miałam jeszcze koszt biopsji 2100. Ty miałaś biopsje w pakiecie ?
strasznie mi przykroNo I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była.Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.
Ja już po wizycie [emoji7] jest [emoji3590] nawet słyszałam jak bije [emoji7][emoji7][emoji7] nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć [emoji86] pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka [emoji86]
@Brakujemiwiary ile jajek znieslas?Może będzie jajecznica [emoji1787]
EkstraJa już po wizyciejest
nawet słyszałam jak bije
nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć
pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka
@Brakujemiwiary ile jajek znieslas?Może będzie jajecznica![]()
Z tego co się orientuję długie protokoły nie są dla kobiet z wysokim AMH, ryzyko hiperstymulacji bardzo wysokie... Ja mam amh ok 4 i lekarz wyciszył moje jajniki tabletkami anty, a potem poleciał krótkim protokołem, kiedyś myślałam, że to był protokół długi bo poprzedzony tabletkamizawsze krotki, nikt nie proponował dlugiego
Super gratulacje !!!!Ja już po wizyciejest
nawet słyszałam jak bije
nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć
pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka
@Brakujemiwiary ile jajek znieslas?Może będzie jajecznica![]()