reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Miałam go tak bardziej na wszelki wypadek, bo pierwszy transfer też zakończył się poronieniem i mam mało zarodkow.
No ale teraz jestem pewna, że pewnie coś z moimi komórkami nk jest nie tak.. Szkoda ze dopiero po fakcie..
Jezu współczuję Ci [emoji21] trzymaj się jakoś kochana... Ten encorton na co brałaś?

reklama
Miałam go tak bardziej na wszelki wypadek, bo pierwszy transfer też zakończył się poronieniem i mam mało zarodkow.
No ale teraz jestem pewna, że pewnie coś z moimi komórkami nk jest nie tak.. Szkoda ze dopiero po fakcie..
Boże tak bardzo mi przykro 😭😭😭 aż nie wiem co powiedzieć 😭😭😭😭łzy same lecą po policzku .... 💔💔💔 Przytulam mocno ❤️ trzymaj się kochana 😔😔😔😔 Pamiętaj że jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce ☀️ najpiękniej jak potrafi i wszystko Ci wynagrodzi ❤️ Ja wiem jak stratą boli ... Niestety wiem 😔 to straszne że musisz to przeżywać kolejny raz 😔😔😔 Jak byś chciała pogadać to pamiętaj że Jestem ❤️ zawsze o każdej porze dnia i nocy możesz napisać ❤️ wszystkie tu jesteśmy i wspieramy ❤️ trzymaj się kochana ❤️😭😭😭😭

Ja już po wizycie 😍 jest ❤️ nawet słyszałam jak bije 😍😍😍 nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć 🙉 pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka 🙉
@Brakujemiwiary ile jajek znieslas?Może będzie jajecznica 🤣
Gratuluje kochana ❤️❤️❤️❤️ nudnej i cudownej ciąży ❤️❤️❤️❤️ mam nadzieję że teraz już wszystko będzie pięknie u Ciebie( chodzi mi o sytuację z mężem, niech lata przy was i dba mamusie i maleństwo ) ❤️✊✊✊✊ ja dopiero wstałam 🙈 nocki mam i poszłam spać z nerwów ( mam dziś ta biopsję , i jakieś wahania nastroju ... Co chwilę to płacze to się śmieje .... Częściej płacze z nerwów bo to badanie i jeszcze czekam na wyniki Kir ... Dobija mnie to 🤦 😭😭😭😭😭) 10 minut przed twoja wiadomością .... A ile jaja zniosłam ... Kurde można by całe wojsko wykarmić 😜🤣🤣🤣🤣 Kurdeeee no ale się cieszę ❤️❤️❤️❤️ idę się myć i lecę na badania 😭😭😭😭 trzymaj kciuki żebym nie zwiała 🙈

Na Twoim miejscu zrobiłabym badania genetyczne płodu... Mam na koncie 2 poronienia, za pierwszym razem poroniłam niebawem po odstawieniu estrofemu i byłam pewna, że przez to... Za drugim razem o poronieniu dowiedziałam się na badaniach prenatalnych.. Zrobiłam badania genetyczne, wyszła Trisomia 21. Gdyby nie to badanie to pchalabym się w immunologię, teraz przynajmniej wiem na czym stoję, w poszukiwaniu zdrowego zarodka

Dziękuję, w sumie wam wszystkim [emoji8]
Ta strata chyba jeszcze bardziej boli, bo już było serduszko, był ten 12tc, brzuch się trochę zaokrąglił i nagle coś takiego...
Boże tak bardzo mi przykro [emoji24][emoji24][emoji24] aż nie wiem co powiedzieć [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]łzy same lecą po policzku .... [emoji174][emoji174][emoji174] Przytulam mocno [emoji3590] trzymaj się kochana [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] Pamiętaj że jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce [emoji3508] najpiękniej jak potrafi i wszystko Ci wynagrodzi [emoji3590] Ja wiem jak stratą boli ... Niestety wiem [emoji17] to straszne że musisz to przeżywać kolejny raz [emoji17][emoji17][emoji17] Jak byś chciała pogadać to pamiętaj że Jestem [emoji3590] zawsze o każdej porze dnia i nocy możesz napisać [emoji3590] wszystkie tu jesteśmy i wspieramy [emoji3590] trzymaj się kochana [emoji3590][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Tez mam taka nadzieje, ale z jakiegos powodu wpisal 21-23.. A nie wybaczylabym sobie jakbym zrobila bez zapytania a później by sie okazalo, ze zle i sobie zaszkodzilam i musze czekac dlugo.
Ale powiem Ci, ze tak opadlam z checi na cokolwiek :(
A jak Wy sie w ogole czulyscie po tym zabiegu? Bo ja tak mysle, ze jak już tam bym jechala to moze bysmy na weekend zostali w wawie. Myslicie, ze dam rade? Czy bardzo boli i nie da sie spacerowac?
Ja miałam histeroskopię w 19dc, to zobacz, też inaczej niż Ty. I musiałam być na antykach. Ja się dobrze czułam, trochę krwawilam przez kilka dni. Ale ogólnie mocno mnie nic nie bolało.
Wiem, że jesteś zrezygnowana 😔. Coś sobie zaplanujesz a tu potem du.pa wychodzi 🤦

Do góry