eij
Fanka BB :)
Właśnie w piątek tą kwestię omówię z lekarzemA podchodzisz do transferu na naturalnym cyklu czy na sztucznym ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie w piątek tą kwestię omówię z lekarzemA podchodzisz do transferu na naturalnym cyklu czy na sztucznym ?
Na początku dostałaś zbyt niską dawkę leku i teraz się wszystko ciągnie ale spokojnie, dojrzeją w swoim czasieWłaśnie cierpliwości to mi zawsze brakowało [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957] dobrze że mogę się Was poradzić bo już chciałam przekreślić ta stymulację na straty ale skoro czasami tak się zdarza to może i u mnie jeszcze będzie dobrze
Kurcze nie wiem co Ci doradzić i napisać bo wygląda to nieciekawie [emoji45]Hej Dziewczyny,
Co mnie dzisiaj spotkało, nawet nie wiem jak to opisać.
2 tygodnie temu (6tc) miałam wizytę, widziałam [emoji173] bijące, potwierdzili mi jeden zarodek i wyznaczyli datę porodu i odesłali już do innego lekarza. Czytając forum i widząc różne wpisy nie chałam jeszcze szukać docelowego ginekologa, więc umówiłam się na wizytę z jednym ginem z kliniki.
Dzisiaj idę radośnie na wizytę, a Pani ginekolog mówi, że widzi 3 pęcherzyki i żadnego [emoji173] Ja płaczę, mówię jak to przecież ja je widziałam i to bardzo, bardzo dokładnie, a ona mi mówi, że z tego jednego gdzie było serce mogły się nagle zrobić 2 [emoji44][emoji848]
Ja się pytam ale jak to jest w ogóle możliwe, to się wydaje mega dziwne. I ja chcę zobaczyć [emoji173], które już widziałam, a nie czarne dziury [emoji24][emoji24][emoji24]
Czy Wy coś z tego rozumiecie? Ja jestem załamana, wyniki hormonów z dzisiaj beta 128 000, prog 61, est 1500.
Błagam piszcie, że jestem w ciąży i wszytsko bedzie dobrze [emoji24][emoji24]
To trzymam kciuki za piątkowa wizytę [emoji110][emoji110][emoji110]Właśnie w piątek tą kwestię omówię z lekarzem [emoji6]
Kochana ja miałam punkcję w 18ds. Na początku słabo na leki zareagowałam a później był boom. Spokojnie. Nie stresuj się na zapas[emoji8]Właśnie wyszłam z wizyty i jestem załamana mam sporo pęcherzyków ale nie chcą rosnąć od ostatniej wizyty w poniedziałek podrosły o 2-3mm którąś z Was tak miała? To już 10ds i końca nie widać nawet nie wiadomo kiedy punkcji mogę się spodziewać [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] jestem już strasznie zmęczona ta stymulacja [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Już sama nie wiem czego mogę się spodziewać po tej stymulacji [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Moja pierwsza stymulacja poszła bardzo sprawnie i szybko i liczyłam na to że ta też taka będzie i chyba stąd te emocje i wątpliwość ...Najwidoczniej jesteś z tych co się ciężko stymulacją ale to nic złego. Ja zawsze też mam długo i punkcja w 14 lub 15 dc.
Najważniejsze bh komórki były dojrzałe !!
To długo byłaś stymulowana ale najważniejsze że są efekty i zdrowe zarodki [emoji16]Kochana ja miałam punkcję w 18ds. Na początku słabo na leki zareagowałam a później był boom. Spokojnie. Nie stresuj się na zapas[emoji8]
Dokładnie. Powiem Ci, że ze względu, że to była moja pierwsza (i mam nadzieję ostatnia!) stymulacjia i nie byłam mega obeznana w tym temacie to w ogóle nie martwiła mnie długość stymulacji.To długo byłaś stymulowana ale najważniejsze że są efekty i zdrowe zarodki [emoji16]
trzymam mocno kciuki!❤Ja już po urodzinowej wizycie [emoji847] szampana nie było ale ogólnie ok [emoji23]
Dziś 12dc, hormony prawie identyczne jak w kwietniu w tym dniu cyklu i Pani zadowolona. Endometrium 0.99cm. W pt wieczorem włączam progesteron. Transfer za tydzień w środę [emoji847][emoji123]
Obstawily mnie lekami więc niech się dzieje [emoji95]