A to wykorzystywane do Pappa? Bo to też chyba nie jest taka standardowa beta?Jest jeszcze total beta HCG (ciążowa) i wolna podjednostka beta HCG (marker onkologiczny).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to wykorzystywane do Pappa? Bo to też chyba nie jest taka standardowa beta?Jest jeszcze total beta HCG (ciążowa) i wolna podjednostka beta HCG (marker onkologiczny).
Też mnie meczy kręgosłup. Podkładam sobie wielką poduchę pod uda i trochę mniej boli. W nocy śpię na lewym boku z poduszka między nogami. Spróbuj.O kuźwa....oddam Ci je z pocałowaniem ręki... Od wczoraj wymioty, rozwolnienie, zimno na ustach, katar, ból piersi i kręgosłupa i ciągnięcie w podbrzuszu...
O matko cudoNo tak u mnie 2 pęcherzyki. W środę mam wizytę to się okaże czy 2 zarodki też![]()
Ten ból kręgosłupa da się znieść. Gorzej z tymi mdłościami i zawrotami. Chciałam iść na cmentarz do taty zobaczyć czy burza nie narobiła szkód, ale sama się boje bo nie wiem czy dojdę.Też mnie meczy kręgosłup. Podkładam sobie wielką poduchę pod uda i trochę mniej boli. W nocy śpię na lewym boku z poduszka między nogami. Spróbuj.
Bete mialam juz wysoką,w środę powyzej 2 tyśO kurcze... To szybko usg pokazało
Zostań w domu. Nie ma co ryzykować. Ja leżę plackiem do wtorku do wizyty bo mam brudny śluz. Ale staram się nie panikować. Mam nadżerke i torbiel wiec mogę plamić.Ten ból kręgosłupa da się znieść. Gorzej z tymi mdłościami i zawrotami. Chciałam iść na cmentarz do taty zobaczyć czy burza nie narobiła szkód, ale sama się boje bo nie wiem czy dojdę.
Współczuję [emoji26] ja w pierwszej ciąży nie mialam mdłości ani zgagi, a to podobno dwie najgorsze dolegliwościTen ból kręgosłupa da się znieść. Gorzej z tymi mdłościami i zawrotami. Chciałam iść na cmentarz do taty zobaczyć czy burza nie narobiła szkód, ale sama się boje bo nie wiem czy dojdę.
Myślicie już o wózku?
Mąż od razu wiedział nawet szybko wysyłał mnie po test bo był w domu. Teściowa też od razu wiedziała. Męża rodzeństwo też dość szybko wiedziało bo mamy bliski kontakt i dość blisko mieszkają. Moja mama się wczoraj dowiedziała a siostra w niedzielę bo będą u nas. Wczoraj akurat miałam wizytę. Więc reszta wie. Kilka koleżanek też przed wizytą wiedziałoDziewczyny, a Wasi partnerzy wiedzą o ciąży???
Czy ktoras jeszcze nie mówiła?
Ja w pierwszej ciąży 10-12 tc kolacją wymiotowałam a tu w tej ciąży mam mdłości wymioty z rana.Współczuję [emoji26] ja w pierwszej ciąży nie mialam mdłości ani zgagi, a to podobno dwie najgorsze dolegliwości