Evela.6
Fanka BB :)
[emoji23][emoji1787] No dlatego ja wolę się nie zagłębiać w temat w to bo brakuje mi tu logiki [emoji41]No już całkiem leżę [emoji23][emoji23][emoji23] A myślałam, że chociaż coś wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
[emoji23][emoji1787] No dlatego ja wolę się nie zagłębiać w temat w to bo brakuje mi tu logiki [emoji41]No już całkiem leżę [emoji23][emoji23][emoji23] A myślałam, że chociaż coś wiem
Dlatego nie ma co analizować tylko postępować zgodnie z zaleceniami lekarza, on to napewno rozumieJaaa, no sama widzisz że tu nie ma żadnej logiki![]()
Hej, mi 7 dpt wyszła już betaHej dziewczyny to mój pierwszy komentarz na tym forum. Jestem 11 dni po transferze, 5 dniowym i 2 zarodki. W czwartek 22 lipca beta. Czuję się hmm nawet ok, bolą bardzo piersi i pojawiły się na nich żyłki, dół brzucha raz pobolewa raz odczuwam kłócie. Zachodzę w głowę i mam mieszane uczucia. Wiem też, że na jakiekolwiek objawy za wcześnie, chociaż każda z nas jest inna. Jak wytrzymać do czwartku do pobrania bety w piątek mają dzwonić z wynikiem.
Na 9.30O ktorej idziesz?
Oczywiście zawsze postępowałam zgodnie z zaleceniami lekarzy ale mimo wszystko im nie ufam. Bardzo często trzeba im coś sugerować/ o wszystko pytać, bo często idą jednym schematem i nie za bardzo analizują daną sprawę.Dlatego nie ma co analizować tylko postępować zgodnie z zaleceniami lekarza, on to napewno rozumie![]()
Ale za to jak ciekawie[emoji23][emoji1787] No dlatego ja wolę się nie zagłębiać w temat w to bo brakuje mi tu logiki [emoji41]
Chyba tego nawet najstarsi górale nie skumajaNo już całkiem leżęA myślałam, że chociaż coś wiem
Ja to pewnie bym po takim czasie od transferu chociaż sikanca robiła, ale nie wiem czy wytrzymałabym tyle czasu żyć w niewiedzyCierpliwość powoli się kończy bo tak jakby nic nie czuję i nic się nie dzieje. Śmieszne to, a może nie ale już powoli odczuwam taki niepokój, stres... Jak to u Was było? coś szczególnego poczułyście? czy też do momentu bety nic znaczącego?
A no i to mój pierwszy transfer.
Właśnie widzę ale taka mała "ankieta" jest bardzo ciekawa. I w końcu obaliłyśmy z hukiem teorię, że na jedną dojrzałą komórkę przypada 200-300pg/L estradiolu.Chyba tego nawet najstarsi górale nie skumaja![]()
Ja bym nie wytrzymała, nie ma opcjiJa to pewnie bym po takim czasie od transferu chociaż sikanca robiła, ale nie wiem czy wytrzymałabym tyle czasu żyć w niewiedzyno i leki brać
![]()