reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wyliczyłam tak sobie kochana [emoji6]

Powiem Ci, że czułam się super do wczoraj! Przez to zapalenie pęcherza! Boję się, że przez to w ogóle nie na sensu podchodzić [emoji45] wczoraj wieczorem już było ok a dziś od rana powtórka z rozrywki i podcięło mi to mega skrzydła. Wypiłam z 5 litrów wody wczoraj, zurawine i brałam Urosept. Zaraz jadę na test na covid i zrobie badanie moczu na wszelki wypadek. Koło 12 ma doktor dzwonić, może mi coś przepisze bo dopiero na 18.30 mam wlew z Accofilu.
[emoji85]
Daj znać jak po teście. Ile placilas?

Tak sobie myślę i myślę i wydaje mi się że samo zapalenie pęcherza nie powinno przeszkodzić. Normalnie kobiety też mają na samym początku 😉 a z drugiej strony rozumiem Twój stres. Ja też coś przeżywam.

Pamietam, ze @annemarie kiedyś opisywala mi jej "przygode" z pomieszaniem gonaleptylu, niestety nie pamiętam szczegolow.
A nie masz możliwości zadzownic i sie skonsultować w klinice?
Ja mialam brac jeden zastrzyk z gonapeptylem depot a wzielam 10 daily,tyle ze u mnie to bylo w przygotowaniu do transferu i mialo wyciszyc jajniki.Powiedzmy ,ze zafunkcjonowalo.😉

reklama
Do góry