Ruda08
Fanka BB :)
Chyba będę myślała zadzwonić do drKurde... Konsultowałaś się z lekarzem? Może też Ci antybiotyk da na chwilę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba będę myślała zadzwonić do drKurde... Konsultowałaś się z lekarzem? Może też Ci antybiotyk da na chwilę.
Tak ,miałam takie coś,to paciorkowce,dostałam antybiotyk
wiesz co nie wiem, w ogóle mało co wiem tak naprawdę,wieczorem biorę zastrzyki,w pon mam monitoring,dalej się okaże.Coś mi mówiła,że jak będe mieć za wysoki poziom progesteronu to przesuwa sie ewentualny transferniezle wyciaganie kasy od ludzi:/ mi powiedzieli ze to konieczosc jak badam zarodki ale racja skoro he badaja to po co time lapse. u mnie trz ciaza podtrzymana lekami.do 14 tyg. bedziesz teraz brala jakies leki brala przy ewentuslnym tranferze?
A gdzie takie badanie Ci zrobili???Nie kochana, to jest biopsja endometrium. Ja miałam badana receptywnosc i te komórki nk za jednym zamachem.
To jest po prostu chore że nie mogę zrobić nigdzie tego badania ... Seriooo już po malu tracę siły na wszystkoPo angielsku :-)
Mi też to wyszło w moczu . Paciorkowiec . Dostałam augumentin w ciąży . Teraz przy porodzie mój mały musi dostać od razu antybiotyk . W Polsce robią na to wymaz z pochwy pod koniec ciąży .
Wlasnie zwatpilam troche,ale okazuje sie ,ze encorton jest tez zapisywany przy stanach zapalnych tarczycy.takze tegesTak eutyroxmój błąd
![]()
U mojego dziecka też wyszła ta wada.. Cholernie boję się podania zarodka bez wcześniejszego badania... A dlaczego piszesz, że nie wiesz czy się uda mieć choćby 1 zarodek? Masz niskie amh? Czy źle reagujesz na leki?Nie wiem nawet czy uda się mieć 1 zarodek,musimy to przemyśleć,wada u dziecka trisomia 21