reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!

U mnie zima w pełni :eek: co to się porobiło :baffled:

Jakoś wcale nie czuję nastroju światecznego :-(pewnie dlatego, że mąż nie przyjechał na święta, w związku z tym nic nie piekę, nie gotuję. Jutro idziemy do rodziców i zostaniemy u nich prze całe święta :tak:

Zaraz wybywamy na spacerek, niech dziecko śnieg zobaczy, jakoś w tym roku nie miał okazji do śniegowych atrakcji :no:

reklama
Ja też chcę gofra, ale wygląda przepysznie....
Ewcia masz dobrze z tym wolnym:-) A ja dopiero teraz skumałam że ty pracujesz a jestes na mamach w domku:D:D:D Szygbka jestem nie ma co:-)
Jaka beka gadam z kumplem na gg i on ówi zadzwonię do ciebie:-) Ja mówię ok i w tym momenci e dzowni tel, więc odbieram i mówię cześć jak tam, a tam babka sie odzywa dzień dobry tu urząd pocztowy, myśłałam że się posikam:-D:-D Mam 2 paczki do odbioru, kask mojego synka i mój twister:-) Musze wyruszyć na wioche:-) Tylko nie bardzo wiem jak to zrobić....bo zima straszna

U ans też zima w pełni Tato pytał czy karpia nam kupić bo na Boże Narodzenie śniegu nie było ;-)
Bigosik mam już ugotowany jutro pieczenie i sałatki żeby sobota już była wolna.
Wczoraj biegałam za zajączkiem dla mojego syncia i po godzinach poszukiwań kupiłam mu dresik.
M. wczoraj pilnował Boczku do bigosu wracam do domu i smród mówię że spalił mięso a on nie zobacz jakie ładne brązowe i chrupiące no rewelacja za to ma ubogi bigos
Ewcia wszystkiego naj dla Mata
Mój Stasiu opanował kosi kosi łapki robi to tak słodko koślawo

Dołaczamy się:-D
No i w ogołe fajnie,że jesteś:-D:-D:-D
super,ze fajnie z ejestem,,heee

Dzień dobry!

U mnie zima w pełni :eek: co to się porobiło :baffled:

Jakoś wcale nie czuję nastroju światecznego :-(pewnie dlatego, że mąż nie przyjechał na święta, w związku z tym nic nie piekę, nie gotuję. Jutro idziemy do rodziców i zostaniemy u nich prze całe święta :tak:

Zaraz wybywamy na spacerek, niech dziecko śnieg zobaczy, jakoś w tym roku nie miał okazji do śniegowych atrakcji :no:
milego spacerkuu

Ja też chcę gofra, ale wygląda przepysznie....
Ewcia masz dobrze z tym wolnym:-) A ja dopiero teraz skumałam że ty pracujesz a jestes na mamach w domku:D:D:D Szygbka jestem nie ma co:-)
nom,,hehe,,bo wczesniejr okw domeckzu siedziałam,wiec tu sie zadomowilam,a ze teraz pracuje,,no to i tak jestem z wami,,no bo jak moglabym was opuscic,,no jak,,,,,:sorry::-p

A ja ostatnio pojechalam do reala i nakupowąlam koszulki dziecku i mezowi is obie,,takie fajne z napisami po 5,6,7,8,9 zł,,,zalezy jaka,,ale super mi sie widza...

Dzień dobry!

U nas bialutko! Niedługo wybieramy się na spacerek :tak:

.
Mam do Was, babeczki, pytanie (chociaż pewnie dzisiaj i tak nie uzyskam odpowiedzi) - JAK NAUCZYĆ FACETA, ŻEBY MIAŁ W MIARĘ PORZĄDEK W SZAFIE?????

Ja zmodyfikuję pytanie - jak oduczyć faceta trzymania ubrań na krześle??

Marta - u nas w przychodni w ogóle nie robią dziecku bilansu:confused2::confused2: Tylko ważą i mierzą przy okazji szczepienia, to wszystko :crazy:

reklama
Dzieńdoberek

właśnie,codziennie kąpiecie dzieciaki?Bo ja tak ale zastanawiam się czy można rzadziej:-)
Jaśminkę kąpię co dwa dni a Dawidka co 3 dni (mam jakąś fobię że go przewieje i znowu będzie chory)

Witam z rana:-D:-):-)
Ja dziś przemeblowanie robię,więc trochę czasu mi zejdzie, ale w między czasie do was zajrzę:-):-):-)
Za oknem zima w pełnej krasie, nawet drzewa śniegiem oblepione:tak::tak:
Moja mama powiedziała mi że tata zaproponował zapalenie światełek na choince przed domem...:-)
Ja też nie czuję świąt i przyznam się że zastanawiam się czy coś szykować... Zła matka jestem.... i zła żona... i zła córka bo jakby moja mama się dowiedziała jaki mam plan... Śniadanie zrobię, zając będzie dla dzieci potem obiad. Nic specjalnie nie będę gotowała.

małgosiunia a jak tam twoja dieta i odchudzanie?

Do góry