Smerfetka94
Fanka BB :)
U mnie lipa
Lekarza nie ma

Jutro dopiero idę

Lekarza nie ma

Jutro dopiero idę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, że serek wiejski rządzija dzisiaj też serek z malinami i żurawiną
a na kolację od paru dni też mam swój ulubiony zestaw - kanapka z serem żółtym i ogórkiem kiszonym
i co najlepsze czekam na tą kolację od jakiejś 15 czy 16, tak za mną chodzi ta kanapka
![]()
U mnie lipa
Lekarza nie ma
Jutro dopiero idę
Bo potem musiałabym znowu coś zjeśćTo dlaczego wcześniej nie zjesz?![]()
Żebyś wiedziałaOoo.
Czekanie kolejny dzień musi być dla Ciebie trudne... Ale z nami szybko Ci minie.![]()
Ja chodze na NFZ i dostałam zdj na pierwszej wizycie Pani doktor sama od siebie mi dala.Ciekawi mnie to dlaczego na NFZ pacjentka nie dostaje zdjęć.
Hmm... Nie mówię o wielkiej kanapce, ale może nawet połowie tak dla smaku, żebyś nie męczyła się te kilka godzin.Bo potem musiałabym znowu coś zjeśća kilogramow przybywa (od czasu kiedy zaczęła się kwarantanna przytyłam jakieś 7-8 kg i chciałabym to trzymać chociaż trochę pod kontrolą)
![]()
Żebyś wiedziała
Ale pytał jak beta itp bo gadałam z nim przez tel. Mówił że pęcherzyk będzie już widać..
a który tc? Bo na naszej "rozpisce " Nie miałaś napisaneCiąża została potwierdzona jest tam gdzie być powinna ale za 10 dni kazał przyjsc bo jeszcze bicia serduszka niema