Mi w tamtych ciążach się potwierdziła, ale znam przypadki, że potem się zmieniała na inną![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi w tamtych ciążach się potwierdziła, ale znam przypadki, że potem się zmieniała na inną![]()
Mi też się potwierdziłaMam pytanie, do dziewczyn, które już mają dzieci: jeśli po pierwszym usg prenatalnym lekarz określił Wam już płeć to zawsze się ona potwierdziła potem, czy różnie to bywa?![]()
Mi na prenatalnych popatrzył, po przybliżał, pomierzył i powiedział, że wygląda na chłopca ale mam nie brać sobie do serca bo jest wcześnie jeszcze i może się mylićMam pytanie, do dziewczyn, które już mają dzieci: jeśli po pierwszym usg prenatalnym lekarz określił Wam już płeć to zawsze się ona potwierdziła potem, czy różnie to bywa?![]()
Mi nie patrzyła ginekolog na nie (u innej ginekolog prowadzę ciążę), z wyników miałam jedynie PAPP- i beta-HCGA czy na prenatalnych trzeba mieć wszystkie wyniki badań, które trzeba zrobić w pierwszym trymestrze? Ja mam podzielone, teraz dostałam ostatnie. Chciałam zrobić po prenatalnych, ale teraz się zastanawiam czy nie muszę mieć je na prenatalne…
OK. DziękiMi nie patrzyła ginekolog na nie (u innej ginekolog prowadzę ciążę), z wyników miałam jedynie PAPP- i beta-HCGpopatrzyła tylko na kartę ciąży, kto prowadzi itd.
Ja robiłam u kogoś innego niż u lekarza który ciążę prowadzi i tylko kartę ciąży pokazywałamA czy na prenatalnych trzeba mieć wszystkie wyniki badań, które trzeba zrobić w pierwszym trymestrze? Ja mam podzielone, teraz dostałam ostatnie. Chciałam zrobić po prenatalnych, ale teraz się zastanawiam czy nie muszę mieć je na prenatalne…
U mnie się potwierdziłoMam pytanie, do dziewczyn, które już mają dzieci: jeśli po pierwszym usg prenatalnym lekarz określił Wam już płeć to zawsze się ona potwierdziła potem, czy różnie to bywa?![]()