Szałwia
Fanka BB :)
Śliczny bobas, gratulacje masz to za sobą ☺☺☺Po badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Śliczny bobas, gratulacje masz to za sobą ☺☺☺Po badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
No piękniePo badaniach wszystko dobrze, dzidzia 6,5cm, płci nie powiedziała Zobacz załącznik 1297848
Czyli po wczorajszej nerwówce dzisiaj blogi spokójBędę miec więcej zdjęć na maila tylko jak przyjdą wyniki z krwi![]()
Ja mam chęci ogromne serioDziewczyny, zapytam wprost- jak u Was ze sprawami damsko-męskimi?
U mnie libido minus sto![]()
Trzymamy się dystansu społecznegoDziewczyny, zapytam wprost- jak u Was ze sprawami damsko-męskimi?
Przez mdłości u mnie minus tysiącDziewczyny, zapytam wprost- jak u Was ze sprawami damsko-męskimi?
Ja miałam dzisiaj wizytę i maleństwo miało tętno 183. Lekarz powiedział że to jest prawidłowe. I że to jest zmienna uchwycona w danym momencie i teraz jest 180 a za 10 minut może być 160. Więc spokojnie, u Ciebie na pewno będzie wszystko w porządkuFajnie, że już jesteście po prenatalnychto jest taki moment, gdzie można troszkę odsapnąć. Ja mam dopiero 9 sierpnia, więc jeszcze troszkę poczekam, a wizytę 4 sierpnia i jestem bardzo ciekawa czy już to tętno się unormowało.