reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maaaaaaaaarta wstawaj!

Sikoreczka oszczędzaj gardło , lachony śpią juz ja susły pewnie... chociaż:confused2::confused2: Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bodziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D

no przy małej pomocy męża;-)
a świr faktycznie biedny by był:zawstydzona/y::tak:
Madżka nie słyszą nas:-( Twardo śpią albo.....:sorry::-p
Stare z Olem grało w Pana Ducha to poszłam spatki a Jul całą noc kwęczał,stękał,chyba na te zębole.:tak:

pozostaje mi tylko spanko na biurku:-( buuuuuuuuu...................
Ja też mam taką fotkę,dwaj panowie K.na dywanie kimają i w takiej samej pozie.:tak::-D.
A to mój widok za oknem Zobacz załącznik 71133,Olo ze starym pójdą na sanki,jak ten z pracy wróci.
A propos pogody,moi rodzice 25 marca 1964 brali w Wielkanoc ślub to saniami jechali do Kościoła.:tak:.
Wstawać moczymordki:-D.

reklama
Ale wy naprawde dzikie jestescie...

U mnie komp cala dobe wlaczony, a mimo to ja nie mam czasu tu tyle siedziec... Troche z rana i jak maly przysnie popoludniu.
Na wieczor to w pokoju jak on juz pojdzie spac nawet TV nie moge wlaczyc bo odrazu jeczy :-(

No to mata na moje 2000 postów Zobacz załącznik 71134
Delicja-z-figami_malinami-i.jpg
,oczywiście dzisiaj żadnego picia:tak::-D

Cześć wszystkim jaki cudowny dzisiaj dzień prawdea?
Baba się piecze sernik zimnieje warzywa na sałatkę się gotują mały zasł i trochę wolnego.
Marta szalejesz w wielki post od samego rana takiefrykasy.ale dawaj a co mi tam

mama ma lenia w tym roku i nic pichcic nie kce ;-/...

Od wczoraj namawiamy ja z tata zeby chociaz jakas salatke zrobila :-/...

Ona swoje ze kasy nie ma... wrrrrrrrrrrr...

Mlody bajkuje... Ja sie napalam na przystojnych aktorów w moim ukochanym serialu... Zdecydowanie stwierdzam ze jednak mam braki w pewnej kwestii... ;-)

reklama
Witam słonecznie
U nas piękna pogoda, słoneczko świeci
Dzisiaj jedziemy na świąteczne jedzeniowe zakupy ale to dopiero po 16-tej.
Muszę głowę umyć, i zrobić Dawidkowi kasze.
Narazie

Do góry