reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mi sie biora dzikie mysli ze M juz sobie znalazł towarzyszke :-/... niech to szlag!
Cara Ty się Słońce zdecyduj czy chcesz z nim być czy niebo samanie wiesz.
i albo dajsobie z nim spokój i jemu alboe walcz jeśli warto i jeśli chcesz bo z tego co piszesz to sama go odtrącasz a teraz łapiesz doła że kogoś znalazł musisz zdecydować w te albo wewte
Marta dobra jesteś zazdroszczę ja to mogę co najwyżej wózek popchać chyba że młodego chodzik przejme;-);-);-)
ale może kiedys....

Witam Kobitki :tak:

Czuję się dziś fatalnie:no: ....wszystko mnie boli głowa, gardło,uszy i kości:no: do tego mam strasznie zapchany nos i kaszel..:baffled::no:
...mojego mężusia choróbsko puściło to przed samymi świętami i chrzcinami mnie musiało się czepić.....:no2::no2::no2:
....ja to mam pecha.....:confused2::no::hmm:

dzien dobry ja tylko na chwilke zlozyc wam zyczenia
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!

To do poczytania po świętach pa:-)

Trochę doczytałam.

Ja tez nie wyobrażam sobie zostawienia dziecka pod sklepem samego :no:

Kiedy rpbocie pisanki? dziś czy jutro?
Ciekawa jestem, czy mój syn poradzi sobie z malowaniem jajka? :-D

sikoreczka - ekstra fota! :-D

marta - ale masz tempo! Gratuluję 2000 posta ;-)

aluśka - zdrówka życzę!

No i zdzebko przesadziła...W tej chwili mycie podłóg i odkurzanie odpada..Albebo potem alebo M to zrobi....
Kto mi pojdzie po zakupy..Mam ochote na pomidoróweczke z kluseczkami....

reklama
Do góry